سلامتی؟الهی که حال دلت همیشه خوب خوب باشه قشنگ من🥰❤✌
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
از بد کسی چنین چیزی خواستی ....یه پست دیگه میزارم ببین تگت میکنم...😅🥰❤✌
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
سلام قربونت برم خوبی؟اینجا بازیه جرعت و حقیقته ...
بهم گفتم ازت یه بوس بگیرم ....
من شما رو خوب میشناسم ...خیلی اهل دلی و اهل شوخی و خنده...دل به دل کاربرا میدی....
پس بیا و یه بوس بهم بده ....
منتظرتم 😍😍😍😅😅😅❤❤❤✌✌✌🌷🌷🌷💕💕💕