2777
2789
عنوان

کمکم میکنید😑

148 بازدید | 4 پست

سلام خانوما

من ۱۲تا زیارت عاشورا نخوندم و واقعا نمیتونم بخونم اینارو بچم تب داره نتونسم بخونم کسی هس بخونه واسم تروخدا😔همش عذاب وجدان دارم

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پس تو همین تاپیک خیلی چیز ها معلوم شد حرفی دیگه ندارم 

وا😂😂😂چ ربطی داره...

من چون بچم نزاشت زیارت عاشورا بخونم عذاب وجدان داشتم و خواهرم واسم خوند چون تو چهله شرکت کرده بودم و بچم مریض شد...

ی چیز خواهرانه دوستانه بهت بگم خیلی رو رفتارت کار کن همزبون داشته باش حرف بزن ک فکرت مغزت و عقلت هی بروز بشن و هی ایده بهت بدن هی حال خوبو درونت روشن کن ببین تو چی میتونی پیشرفت کنی همونو ادامه بده چون ا تایپات فهمیدم خیلی بی اعتماد بنفسی..سعی کن رو همین کار کنی و اطلاعاتتو ببری بالا ک حرفات درست باشه ن ک با ح زدنت همه ا پیشت برن چون چیزای ک میگی منطقی نیس 

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
وا😂😂😂چ ربطی داره... من چون بچم نزاشت زیارت عاشورا بخونم عذاب وجدان داشتم و خواهرم واسم خوند چون ...

بله ممنونم چشم 🙏

تو تنها چیزی که بتونم پیشرفت کنم راه حلی برای راحت مردن هست