2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دم کرده گل محمدی 

مصرف روزانه انجیر خشک

واقعا عالین

سختی‌ها را جدی نگیر ... اصلا بگذار از این همه خونسردی‌ات تعجب کند. بگذار بداند تو بیدی نیستی که با این بادها بلرزی! اصلا تا بوده این چنین بوده، سختی‌ها همین را می‌خواهند می‌خواهند جدی بگیریشان،آن‌وقت دست بگذارند بیخ گلویت و نگذارند آب خوش از گلویت پایین برود! اما تو مثل همیشه آرام باش، مثل همیشه بخند، سخت باش، اما سخت نگیر. بگذار سختی با تمام وجودش احساس کند، که هنوز هم کسی در این گوشه از دنیا، سخت تر از خودش پیدا می شود. تو قوی باش... فقط همين 💚🦋

اورژانسی حالت بده شیاف بیزاکودیل با گلیسیرین.اگه نه برگ انگور ریز کن بعد خشک کن اندازه دم کردن چایی بریز تو سوپت بخور مداومت کن رودت درس میشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

سلام عزیزم.روغن زیتون طبیعی همراه غذا بخور.

صبحها ناشتا یه قاشق مرباخوری خاکشیر رو تو آب گرم خیس بده و بخور.(از خاکشیر پاک شده که مغازه ها دارن استفاده کن.چندبار آب بکش و صافی بزن اگه گل و خاک داره شسته بشه بعد خیسش کن بدار چنددقیقه تو اب بمونه تا اب ازحالت جوش دربیاد و قابل خوردن بشه)

انجیر خشک رو خیس بده و همراه آبش بخور.

الو بخارا بگیر خوب بشور و خیس بده،هم الوهارو بخور هم آبشو.

سبزیجات ،کدو ،گلابی و هلو،انجیر وانگور خیلی خوبه.

اب ولرم(هم دمای محیط)خیلی بخور.

ورزش کن و شکم رو با روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده.

آلوطلایی و آلو بخارا و آلو خورشتی رو باهم بپز و له کن هسته هاشوجداکن بذار تو یخچال در طول روز چندقاشق ازش بخور(مثل لواشک خونگی)

تخم کتان هم خوبه.

راستی تخم شربتی تو اب میوه یا شربتها بریز و بخور خیلی موثره.

غذای پختنی و آبکی(خورشتی)کم چرب بخور.

شربت لاکتولوز (قند شیر هستش)و شربت انجیر از داروخونه بگیر و گاهی بخور اما سعی کن بهش وابسته نشی