2777
2789

استارتر چرا سایت اینجور شده از وقتی ساعتها یک ساعت اومد عقب واسه من همه پستهایی رو که می‌خوام بفرستم کد امنیتی میده 

برای شما هم اینجوری شده؟

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر چرا سایت اینجور شده از وقتی ساعتها یک ساعت اومد عقب واسه من همه پستهایی رو که می‌خوام بفرستم ...

نه برای من نشده ولی تاپیکارو دیدم انگار خیلیا مشکل پیدا کردن

نه برای من نشده ولی تاپیکارو دیدم انگار خیلیا مشکل پیدا کردن

هر پستی میذارم کد میخواد لامصب قبلاً هر کدی می‌زدی قبول میکرد ولی الان حتما باید درست بزنم😂😂😂😭

برا من خداروشکر هیچ مشکلی پیش نیومده😁

واسه منم رفع شد فکر کنم منتظر بود اون یک ساعتی که رفته عقب دوباره جبران شه  آخه من اعلانات رو باید میرفتم چند صفحه عقب تر میخوندم 😂😂

سلام دوستان برای کسی تا حالا این مورد پیش اومده 

خریدای من یه مرسوله بوده اما خودشون تو دو تا جعبه بسته بندی کردن (این مورد برای خودمم پیش اومده اما هر دو رو یه جا و همزمان تحویل گرفتم) حالا این بار بسته ها هم زمان نیومدن و بسته شماره دو رو بهم تحویل ندادن تو قسمت گزارش سفارش هم نوشته بازگشت بخشی از سفارش ... حالا باید چکار کنم خودشون بعدا میارن یا باید به پشتیبانی زنگ بزنم یا پولشو برمیگردونن؟

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
سلام دوستان برای کسی تا حالا این مورد پیش اومده  خریدای من یه مرسوله بوده اما خودشون تو دو تا ...

حتما تماس بگیر باهاشون بگو همچین مشکلی برام پیش اومده یا بسته رو میفرستن دوباره یا پولتو پس میدن

حتما تماس بگیر باهاشون بگو همچین مشکلی برام پیش اومده یا بسته رو میفرستن دوباره یا پولتو پس میدن

سلام عزیزم ممنونم تماس گرفتم اوردن خیلی ممنون که راهنماییم کردی مهربون ♥️

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...