2777
2789
عنوان

قندم ۴۰۰ شده😶

305 بازدید | 7 پست

۲۹ هفته باردارم..دیابت بارداری هم دارم...قندمو الان گرفتم ۴۰۰ بود😭😭😭چیکار کنم؟ خییییییییلی بالاس 

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

خیلیه!!خیلی بالاست تو اون تاپیکت دیدم قربون صدقه بچه تپل میرفتی!!خواهرم دیابت بارداری داشت بچش ۲۶۵۰ بود خواستم بگم الزاما چاق نمیشن لاغرم میشن البته خواهرم انسولین نزد و رژیم گرفت .

پسرم ❤❤😍😍😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه فکر اساسی کن برای قندت عزیزم استرسم نگیر

فردا صبح دوباره یه دکتر برم 😢اعصابم خورد شد..اولین بار بود اینقد بالاس

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
فردا صبح دوباره یه دکتر برم 😢اعصابم خورد شد..اولین بار بود اینقد بالاس

سلام خوبی مونیکا جان به دکتر رفتن خالی که نیست بخدا اعصابم خورد شد آخه تو چیکاز داری با خودت میکنی چشم همسرت روشن وقتی زن باردار رو اینقدززز تحت فشار میزاره آخرشم میشه این. خب عزیزم تو از اول بارداری نگران نگه داشتن بچه نگران دانشگاه نگران نتایج کاش قبلش اینا رو حل میکردی رک بهت میگم تا دست از حرص و جوش برداری برای جنین خیلی خطر داره 

سلام خوبی مونیکا جان به دکتر رفتن خالی که نیست بخدا اعصابم خورد شد آخه تو چیکاز داری با خودت میکنی چ ...

سلام گلم...خودمم نگران بچه ام..از اول توی تنش بوده...امیدوارم مشکلی براش پیش نیاد😔😔😔