2777
2789
عنوان

دیروز دوز اول واکسن سینوفارم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 50 پست
توکل بر خدا  چیکار کنیم دیگه     التماس دعا.سعی کن هر روز یکم اسفند دود کنی.الهم ع ...

🙏🙏🙏😔😔😔🌹🌹🌹التماس دعا

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگران نباش قطعا پزشک معالجت از ما بیشتر میدونه و براساس شرایطتون گفته واکسن موردی نداره براتو ...

ممنون مهربونم سلامت باشی 

التماس دعا

🙏🙏🙏😔😔😔

تاتی جون سلام عزیزم خوبی گل پسرات خوبن؟عزیزم‌چی شده بلا دوره چرا بستری شدی؟؟

سلام عزیزم 

ممنون خوبیم الحمدالله سلامت باشی

خصوصی بهت میگم گلم

سلام عزیزم خوبی؟  تاتی جون بعد از تزریق واکسن مشکلی براتون پیش اومد؟ من دوز اول واکسن سینوفار ...

سلام گلم 

ممنون

نه خداراشکر مشکلی پیش نیومد؛

ولی راستش درمورد شما نمیدونم بنظرم بهتره با دکتر مشورت کنید 

ممنون گلم

سلام عزیزم میتونم یه سوال ازتون بپرسم

تو یه تاپیک گفته بودین پسرتون حساسیت به پروتئین گاوی داره شما تا چه حد رژیمتونو رعایت میکردین؟

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
سلام عزیزم میتونم یه سوال ازتون بپرسم تو یه تاپیک گفته بودین پسرتون حساسیت به پروتئین گاوی داره شما ...

سلام گلم 

اره پسرم آلرژی داشت راستش هرچی رژیم گرفتم فایده ای نداشت و آخر سر شیرخشک مخصوص براش تجویز شد و کلا شیرخشکی شد

سلام گلم  اره پسرم آلرژی داشت راستش هرچی رژیم گرفتم فایده ای نداشت و آخر سر شیرخشک مخصوص براش ...

ممنونم عزیزم

خدا گل پسراتو حفظ کنه

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
ممنونم عزیزم خدا گل پسراتو حفظ کنه

ممنونم مهربونم سلامت باشی :خدا شما را هم حفظ کنه، التماس دعا