2777
2789
عنوان

دوستم ... 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 21 پست

منظورش اینه که اون متاهل شده ودوس نداره ک وارد زندگیش بشی خودت ک بهتر میدونی این همه خیانت دوروبرمون اونم دیگه ترسیده درکش کن و کمکم دوروبرش آفتابی نشو وبرو با دوستان مجردت خوش بگذرون🌹

خوب نمی تونی از مادرش یا خواهرش یا شوهرش بپرسی که خیالت راحت بشه شاید براش یه مشکلی پیش اومده 

فکر خوبیه ،

میگم الان کاری نکنم به نظرم بزارم چند دقیقه دیگه زنگ بزنم شاید یه اتفاق افتاده باشه ، نظر شما چیه ؟

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورش اینه که اون متاهل شده ودوس نداره ک وارد زندگیش بشی خودت ک بهتر میدونی این همه خیانت دوروبرمون ...

نه گلم ، 

فکر کنم اتفاقی افتاده من دوستم رو خوب میشناسم 

برای شاد بودن ، باید تمام باورهای منفی ، احساسات و افرادی که مانعت میشن تو زندگی رو کنار بذاری .  :) ✨
فکر خوبیه ،  میگم الان کاری نکنم به نظرم بزارم چند دقیقه دیگه زنگ بزنم شاید یه اتفاق افتاده با ...

دوستم از اون نوع دوست ها نیست که ازدواج کنه ول بکنه من خودم وقتی که نامزد کرده بود باهاش دوست شدم اگه میخواست همون موقع میگفت که کات کنیم ...

بعضیااعتقاددارن تا40روزنبایدبری پیش بچه ای ک تازه ب دنیااومده😐

درمیان ما بدبختی همین فرهنگ هست هرچند اعتقادی ندارم ولی ب احترام این تفکر ک ریشه درفرهنگ داره وقدمت طولانی هم داره وشاید بدون علت هم نباشهناخواسته  قبول میکنمش