2777
2789
عنوان

آبگرمکن

236 بازدید | 7 پست

آبگرمکن شمعکی بوتان خوبه بنظرتون دوستان  اخه یکی گفت بدردنمیخورن پول نداریم ازفندکی هابخریم مستاجریم صاحبخونه میخوادازاونابخره 

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
خوانوادم خونشون یکی دارن دروغ نگم بخدا کارش عالیه ما ابگرمکن برقی داریم یکم اب جا میشه افتضاحه زود ه ...

ممنون عزیزم ازهمین دیواری بوتان هااست که باکبریت روشن میشه نه؟؟؟

💫اونیکه ازماسره خدای بالاسره💫  خواهرجان این  مردم برای جنس ارزان ترمزمیزنن فرقی هم نداردبرایشان میوه وپیازباشدیاانسان جنس ارزان مشتری  زیاددارد خواهرم خودراارزان نفروش حجاب یعنی من جواهرم وهرکس لایق من نیست  
حتی اگه پول داشته باشین قراره چی بخرین؟ خوب این اب گرم میکنه اونم اب گرم میکنه فرقی نداره که

خوعموشوهرم گفت اون شمعکی هاابوزیاداغ میکنن اب سردوزیادبازکنی سردمیکنن گفت فندکی بخرین ماهم موندیم نمینونیم فندکی بخریم گرونن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخداکسی میدونه بگه اگه اونم فروخته شه دیگه برامون نمیخره تاالان داشتین یادارین چطوره ماقدیماداشتیم یادم نیس

همونی که رو دیوار نصب میشه؟

نفرین به عشق و عاشقی نفرین به بخت و سرنوشت به اون نگاه که عشقتو تو سرنوشت من نوشت نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من و تو به ساده بودن منو به اون دل سیاه تو
همونی که رو دیوار نصب میشه؟

آره دیواری

آره دیواری

خوانوادم خونشون یکی دارن دروغ نگم بخدا کارش عالیه ما ابگرمکن برقی داریم یکم اب جا میشه افتضاحه زود هم ابش سرد میشه

ولی اونی که خونه بابام هست هرچقدر حموم کنی ابش تموم نمیشه و ابش همیشه گرمه یهویی اتیشش خاموش نمیشه 

اتفاقا الان هم خریدنش و خیلی عالیه 

نفرین به عشق و عاشقی نفرین به بخت و سرنوشت به اون نگاه که عشقتو تو سرنوشت من نوشت نفرین به من نفرین به تو نفرین به عشق من و تو به ساده بودن منو به اون دل سیاه تو
خوانوادم خونشون یکی دارن دروغ نگم بخدا کارش عالیه ما ابگرمکن برقی داریم یکم اب جا میشه افتضاحه زود ه ...

حتی اگه پول داشته باشین قراره چی بخرین؟

خوب این اب گرم میکنه اونم اب گرم میکنه فرقی نداره که