2777
2789

چند خریدی؟

من عین همینو استفاده کردم پوستم داغون شد 

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵۵ تومن  وااااااای جددددددی

وای منم همین حدودا خریدم😂😂

بخدا 

پوستم ب شدت سبزه شد و جوش جوشی 

اولش ک میزدم خوب بود ولی بعدش پدرم دراومد تا درستش کردم

ب جاش ضدافتاب فیس دوکس بگیر حدود چند ماهی میشه استفاده میکنم خعلی خوبه 

قیمتشم همین حدوداس

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
وای منم همین حدودا خریدم😂😂 بخدا  پوستم ب شدت سبزه شد و جوش جوشی  اولش ک میزدم خوب بود ...

وای خوب شد گفتی بهم 

خداروشک بازش نکردم 🤣

اجرت با سیدالشهداااا🤣☘☘

دمت گووووولی🤩

پس برم اینو بخرم 

صدامو میشنوی خدا؟ عاااااااااشقتم:)
وای خوب شد گفتی بهم  خداروشک بازش نکردم 🤣 اجرت با سیدالشهداااا🤣☘☘ دمت گووووولی🤩 پس برم ا ...

عزیزمی کاری نکردیم😂❤️💋

اره دیگه مارکش فرق میکنه ولی ضدافتاب و ضد چروک و لیفتینگه

عه چقدر خوووب😍

چه قیمتی خریدی؟

داروخونه ها دارن دیگ؟:)

عه چقدر خوووب😍 چه قیمتی خریدی؟ داروخونه ها دارن دیگ؟:)

از لوازم ارایشی بخر

داروخونه هم شاید داشته باشن

حدودا فک کنم ۱۲۷ تومن 

من خودم لوازم ارایشی دارم یه خانومه نسخه دکتر اورده بود واسه کرم دور چشم 

همین مارکو بهش معرفی کرده بود

خودمم یکساله هم کرم دور چشمشو میزنم هم همین ب ب کرم

خدایا شکرت
از لوازم ارایشی بخر داروخونه هم شاید داشته باشن حدودا فک کنم ۱۲۷ تومن  من خودم لوازم ارایشی ...

آهان قیمتشم خیلی مناسبه

مرسی عزیزدلم💫🙂💜💜