2777
2789
عنوان

سوال شرعی

100 بازدید | 11 پست

ببخشیدا الان امکانشو ندارم زنگ بزنم جایی بپرسم .. اگر نپرسم نمازم قضا میشه .. نت هم سرچ کردم نفهمیدم

من احتمال میدم نزدیک پریودم باشه 

خیلی مواقع پیش اومده قبل پریودم دوسه روز قبلش فقط یه بار لک میدیدم 

امشب هم یه لک خیلی ریز دیدم ولی مطمئن نیستم پریود باشه ولی احتمال میدم 

الان باید نمازمو بخونم یا نه؟

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تو این موارد گیر میکنم نمیدونم چیکار کنم🤦‍♀️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

شرط پریود بودن اینه که سه روز پشت هم خون ببینی. یعنی اینجور نباشه الان لک دیدی، دو ساعت دیگه ترشحات عادی داری، بعد چند ساعت دوباره لک....  بنابراین در شرایطی که لکه دیدی، بعد به هیچ عنوان داخلی هم آلوده نیست و ترشحات همیشگی رو داری، پریودی محسوب نمیشه.

بنابراین لکه بینی منقطع بدون آلودگی داخلی یعنی باید نماز بخونی

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
نه عزیز نخون اگه موقع پریودت هست . باید یه سه روز پشت هم لک ببینی پریود محسوب میشه  الآنم نخو ...

یذره دردش و اینارو داشتم چن روز پیش .. احتمال 90 درصد میگم پریودمه ولی میترسم به گردنم بمونه

خدایا آرامش بده به همه😍🙇
اگه کن بوده فقط لبلستوعوض کن ک تمیزباشه و نمازتوبخون درسته اگ متوسطه براهرنمازت باید یه وضولگیری ب ...

یذره دردش و اینارو داشتم چن روز پیش .. احتمال 90 درصد میگم پریودمه ولی میترسم به گردنم بمونه

خدایا آرامش بده به همه😍🙇

عزیز باید سه روز پشت هم ببینی چون الان احتمال میدی باشه پریودت نخون.

خدا بخشنده تر از این حرفاست نشد یه بار قضا کن عیبی نداره

عزیز باید سه روز پشت هم ببینی چون الان احتمال میدی باشه پریودت نخون. خدا بخشنده تر از این حرفاست نش ...

چون خدا بخشنده است دلیل نمیشه آدم احکام مبتلا به رو دقیق بلد نباشه!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
چون خدا بخشنده است دلیل نمیشه آدم احکام مبتلا به رو دقیق بلد نباشه!

عزبز این الان چون تو شک هست نمیتونه خودشو بکشه که 

من این احکام قبلاً پرسیده دارم گفتن اگه زمان پریود هست و لک دیدین باید سه روز پشت هم لک ببینین تا پریود محسوب بشه حالا این امروز دید باید صبر کنه ببینه فردا هم میبینه یا نه اگه باشه سجده نماز هم نباید دیگه

عزبز این الان چون تو شک هست نمیتونه خودشو بکشه که  من این احکام قبلاً پرسیده دارم گفتن اگه زما ...

لک دیدن هم فرق داره. اگه لک ببینه، چند ساعت ترشحات معمولی بدون خون داشته باشه، دیگه پشت سر هم محسوب نمیشه.

پشت سر هم یعنی لک ببینه، و اگر داخل هم دستمال بذاره(در صورت متأهلی) آلودگی ببینه هرچند خارج نشه. اگر هم مجرده، بابد هر ترشحی که ازش خارج میشه آلوده باشه و قطعا نیازی به بررسی داخلی نیست.