2777
2789
عنوان

بارداری

73 بازدید | 10 پست

سلام خانوما کسی تابه حالا آزمایش ادرار ۲۴ساعته واسه دفع پروتئین رو انجام داده میشه برام توضیح بدین چجوری انجام بدم تو آزمایشگاه از بس تند تند گفت متوجه نشدم درست ی دبه بهم داده با ی ظرف کوچیک واسه ادرار مثل اینکه اول گفت اون دبه رو پرکن بعد اون یکی ظرف رو درسته؟

باید نمونه ادرار رو همه اش رو بریزی تو دبه نباید س قطره اش دور بریزی باید ظرف پر باشه، ادرار ۲۴ساعتت

بعد اون یکی ظرف کوچیکه رو بعد که دبه پرشد اون یکی رو‌پرکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونو نمیدونم حالا محض احتیاط اونم پر کن ببر اگه گفت بده بهشون

بعد ببخشید روز اول رو گفتن که ادرار اول صبح رو دفع کن از دومی شروع کن بریز تو دبه بعد روز دوم هم همین کارو کنم یعنی ادرار اولی رو نریزم از دومی بریزم یا روز دوم دیگه نیاز نیس

اولین ادرار و می‌ریزی میره بعد از اونو جمع میکنی فرداش اولین ادرارتم می‌ریزی تو دبه و میبری آزمایشگاه اون ظرف کوچیکه هم یه نمونه اداره دیگس خواستی بری آزمایشگاه جدا پرش کن اما بلافاصله ببر تحویل آزمایشگاه بده 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز