2821
2789
عنوان

تخمک گذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست
عزیزم پس حتما شوهرتم بفرس من خودم ب خوای اینک شوهرم مشکل نداره خیالم راحت بود درصورتی ک مشکل داشت به ...

تا چهار پنج ماه صبر میکنم اگه باردار نشوم شوهرمم میفرستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم با پریااا خانوم موافقم،خودمم چندماهه با استفاده از کیت میرم اقدام و هرماه سروقت پری میاد😔اسپرم ...

آخی واقعا؟ خودت مشکلی‌ نداری فقط شوهرت؟ اشکال نداره شوهرت ویتامین اینا‌بخوره نتیجه میگیرین تنبلی تخمدان مشکل تره

یعنی بعد صبحونه با ادرار دوم؟اگه مثبت نشون داد اقدام‌کنم‌ همون روز تا روزِ بعدش؟ 

نه دیگه صبح دستشویی برو مثلا ۶ صبح بعد بگیر بخواب

دیگه آب اینا نخور دوباره ۱۰ پاشو دستشویی کن اینسری کیت بزن

مثبت شد هر روز برو اقدام معمولا دو روز مثبت میمونه 

وقتی کیت منفی بشه یعنی آزاد شده 

آخی واقعا؟ خودت مشکلی‌ نداری فقط شوهرت؟ اشکال نداره شوهرت ویتامین اینا‌بخوره نتیجه میگیرین تنبلی تخم ...

خودمم دارم تنبلی دارم 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
آخی واقعا؟ خودت مشکلی‌ نداری فقط شوهرت؟ اشکال نداره شوهرت ویتامین اینا‌بخوره نتیجه میگیرین تنبلی تخم ...

خودمم  تنبلی دارم با کیست سینه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792