2777
2789
عنوان

موخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 33 پست
تنها راه از بین بردن موخوره فقط و فقط حنا هست ...من موهام تا نصف باسنم بود هر مدت میزدم ولی الان متا ...

رنگ مو عوض نمیشه ؟ من تا حالا موهامو رنگ نکردم . رنگشون خرمایی . خیلی موخوره دارم افتضاح . بلند هم هستن

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ازکجابایدتهیه کرد قیمتش چنده براهرمویی خوبه

ببینید یکم باید صبور باشید چون یه لایه سیاه روی مو میاره ک نسبتا چربه تا بازسازی کنه مورو بخاطر همون مو یکم کدرم میشه ولی برای هر مویی خوبه و دوره یکسالشو ک تموم شد میتونی از شامپو معمولی استفاده کنی عطاری های قدیمی دارن

رنگ مو عوض نمیشه ؟ من تا حالا موهامو رنگ نکردم . رنگشون خرمایی . خیلی موخوره دارم افتضاح . بلند هم ه ...

چرا رنگ میگیره اما بزن گوگل فک کنم گل بابونه رنگشو روشن میکنه و فکک کنم قهوه تیره میکنه .ی گیاهای دیگه هم هست ترکیب میکنن ولی من دیدم دختر عموم قهوه میزاشت رنگ موهاش تیره میشد

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

شوهرت ینی در این حد به تو و نظرت احترام میزاره؟    

عزیزم زندگی اجباری بهتر از این نمیشه من ک کلا ازش کندم. اون زوری میخواد زندگی نگه داره نمیدونه چیکار کنه قاطی کرده ب در و دیوار میزنه با همه چی مشکل داره. نمیدونه اصلا احترام یعنی چی، استقلال یعنی چی انگار از صد قرن پیش ب آینده سفر کرده 

تنها راه از بین بردن موخوره فقط و فقط حنا هست ...من موهام تا نصف باسنم بود هر مدت میزدم ولی الان متا ...

بعداز حموم با حوله خشک میکنی ؟

اگه میکنی نکن خوب میشه اکثر موخره ها دراثرخشک کردن باحوله میشه

بعداز حموم با حوله خشک میکنی ؟ اگه میکنی نکن خوب میشه اکثر موخره ها دراثرخشک کردن باحوله میشه

جدی..من نمیخوام موهام با شسوار خراب شه میرم با حوله خشک میکنم بگو حوله هم فایده نداشت😂😂😂

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز