سلام امروز با هزار جور بحث شوهرم و راصی کردم برم آرایشگاه واسه موخوره گیری. موهام خوب شد ولی خب کم پشت ک بود بدتر شد خیلی کم شد. شوهرمم از اون موقع داره داد و بیداد میکنه. سرم داره میترکه چیکار کنم موهام یخورده پر شه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببینید یکم باید صبور باشید چون یه لایه سیاه روی مو میاره ک نسبتا چربه تا بازسازی کنه مورو بخاطر همون مو یکم کدرم میشه ولی برای هر مویی خوبه و دوره یکسالشو ک تموم شد میتونی از شامپو معمولی استفاده کنی عطاری های قدیمی دارن
رنگ مو عوض نمیشه ؟ من تا حالا موهامو رنگ نکردم . رنگشون خرمایی . خیلی موخوره دارم افتضاح . بلند هم ه ...
چرا رنگ میگیره اما بزن گوگل فک کنم گل بابونه رنگشو روشن میکنه و فکک کنم قهوه تیره میکنه .ی گیاهای دیگه هم هست ترکیب میکنن ولی من دیدم دختر عموم قهوه میزاشت رنگ موهاش تیره میشد
عزیزم زندگی اجباری بهتر از این نمیشه من ک کلا ازش کندم. اون زوری میخواد زندگی نگه داره نمیدونه چیکار کنه قاطی کرده ب در و دیوار میزنه با همه چی مشکل داره. نمیدونه اصلا احترام یعنی چی، استقلال یعنی چی انگار از صد قرن پیش ب آینده سفر کرده