2777
2789
عنوان

موخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 33 پست
تنها راه از بین بردن موخوره فقط و فقط حنا هست ...من موهام تا نصف باسنم بود هر مدت میزدم ولی الان متا ...

رنگ مو عوض نمیشه ؟ من تا حالا موهامو رنگ نکردم . رنگشون خرمایی . خیلی موخوره دارم افتضاح . بلند هم هستن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازکجابایدتهیه کرد قیمتش چنده براهرمویی خوبه

ببینید یکم باید صبور باشید چون یه لایه سیاه روی مو میاره ک نسبتا چربه تا بازسازی کنه مورو بخاطر همون مو یکم کدرم میشه ولی برای هر مویی خوبه و دوره یکسالشو ک تموم شد میتونی از شامپو معمولی استفاده کنی عطاری های قدیمی دارن

رنگ مو عوض نمیشه ؟ من تا حالا موهامو رنگ نکردم . رنگشون خرمایی . خیلی موخوره دارم افتضاح . بلند هم ه ...

چرا رنگ میگیره اما بزن گوگل فک کنم گل بابونه رنگشو روشن میکنه و فکک کنم قهوه تیره میکنه .ی گیاهای دیگه هم هست ترکیب میکنن ولی من دیدم دختر عموم قهوه میزاشت رنگ موهاش تیره میشد

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍

شوهرت ینی در این حد به تو و نظرت احترام میزاره؟    

عزیزم زندگی اجباری بهتر از این نمیشه من ک کلا ازش کندم. اون زوری میخواد زندگی نگه داره نمیدونه چیکار کنه قاطی کرده ب در و دیوار میزنه با همه چی مشکل داره. نمیدونه اصلا احترام یعنی چی، استقلال یعنی چی انگار از صد قرن پیش ب آینده سفر کرده 

تنها راه از بین بردن موخوره فقط و فقط حنا هست ...من موهام تا نصف باسنم بود هر مدت میزدم ولی الان متا ...

بعداز حموم با حوله خشک میکنی ؟

اگه میکنی نکن خوب میشه اکثر موخره ها دراثرخشک کردن باحوله میشه

بعداز حموم با حوله خشک میکنی ؟ اگه میکنی نکن خوب میشه اکثر موخره ها دراثرخشک کردن باحوله میشه

جدی..من نمیخوام موهام با شسوار خراب شه میرم با حوله خشک میکنم بگو حوله هم فایده نداشت😂😂😂

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍