2777
2789
عنوان

هاله بیبی چک

968 بازدید | 21 پست

سلام دوستان هاله رو میبینید؟؟؟؟؟این بیبی چکه خیلی حساس هستش من هنوز باورم نمیشه هاله زده اخه ۱۰ روز ب موعدمه😑

روزایی که با توام،از سرنوشتم راضی ام💜
منم بچه اولم ۸ روز مونده ب موعد هاله زد.ولی نموند برام دعام کن

من خدامنو ببخشه من شرایط ندارم سری قبل باردار شدم ۸ روز ب موعدم بود بیبی چکم پرنننگ الانم ناخاسته است .....من ایران نیستم اینجامشکل داریم اصلا ....نمیدونم چی بگم واقعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگهش نمیداری بچه هاتو چرا پیشگیری نمیکنی پس طفلکیا

ن اینو نگه میدارم دفعه قبل شوهرم مجبورم کرد الان دیگه اصلا توجه نمیکنم بهش اگر بگه ........پیشگیری میکنم ولی گرفت دیگه......دفعه قبل هم ب میل خودم نبود انداختنش ...متاسفانه المان هم مثل اب خوردن تقاضا بدی میندازه.....این دفعه نگه میدارم 

نگهش نمیداری بچه هاتو چرا پیشگیری نمیکنی پس طفلکیا

من خودم عاشق بچه ام انقدر دلم میخواد بچه داشته باشم ۳۰ سالمه من ......شوهرم متاسفانه........البته این بار نظرش مهم نیست 

حتمااااا نگهش داررررر افرین بهت شیرزن😍😍😍

عمو همسرمم میگفت اصلا درست نیست بگم مثل مرد قوی باش مقایسه اشتباهه مثل شیر زن قوی باش .....اره عزمم جزبه اگر کاذب نباشه فقط سری قبل تهوع و استفراغ شدددددید داشتم درحدمرگ هیچ قرصی هم ندادن ...دمیترون خوبه برای تهوع؟

عمو همسرمم میگفت اصلا درست نیست بگم مثل مرد قوی باش مقایسه اشتباهه مثل شیر زن قوی باش .....اره عزمم ...

عزیزم تا تهوعت شروع نشده قرص نخور....اره خوبه قرصش...انشالله ک هست نی نی بمونه برات😍😍.صبحا ک پامیشی یکم نون بیات شده یا بیسکوییت تُرد که شیرینی نداشته باشه بخور.بهتره

بعد فک نکن همه حاملگیات اینجوری میشی....هرحاملگی بااون یکی فرق داره.

عزیزم تا تهوعت شروع نشده قرص نخور....اره خوبه قرصش...انشالله ک هست نی نی بمونه برات😍😍.صبحا ک پامیش ...

خدا از دهن گلت بشنوه و مثل دفعه قبل نباشم😍😍😍😍

فدات شم حتما اینبار بهتری‌‌.حاملگی اول سختتره

ایشالللله ک همین طوره .....فردامیخوام برم قرص دمیترون بخرم بزارم کنار انقدر ک ترسیدم سری قبلی🤣

😆😆بگیر عزیزم.راسی دیگ تست نزاشتی

وای رفتم ۳ تا خریدم کلیر بلو ......یکیشو زدم بازم خط افتاد ...دوتا دیگه دارم پس فردا میزنم یکیشو یکی ام دیجیتال دارم اون هفته بارداریتم مینویسه اونو باید یک روز بعد موعد بزنم ....🤣