2777
2789
شما با همچبن کسی ازدواج میکنی؟؟

همه چیز بستگی به فرهنگ خانواده داره

کل خانواده من و همسر من مشروب میخورن

منم هیچ مشکلی ندارم 

اعتیاد موضوعش خیلی فرق میکنه با تفریح

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرض شما خودکار اینه که همه مسلمونن که حرامه براشون؟

اصلا به من چه....🤷‍♀️❤😂هر کی یه نظری داره ....همه مثل هم نیستن....نظرم رو با احترام گفتم...

من برای مسلمانا گفتم خواهر 😎🙏

.....

سیگار فک نکنم معتاد کنه مگه نه🤔🤔🤔

سیگار بدتر هست

بیشتر اعتیاد میاره

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
شما با همچبن کسی ازدواج میکنی؟؟

من اصلا قصد ازدواج ندارم ولی فرض کنیم که با من و ملاکام برای زندگی هماهنگ باشه بله ازدواج میکنم

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
اصلا به من چه....🤷‍♀️❤😂هر کی یه نظری داره ....همه مثل هم نیستن....نظرم رو با احترام گفتم... من بر ...

آفرین😁

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
سیگار بدتر هست بیشتر اعتیاد میاره

😄😄😄پس دقیقا شما چی میگی عزیزم من بیشتر واسه سیگار گفتم چون من واقعا بوی سیگار رو هم نمیتونم تحمل کنم 

دعا کنید منم مامان بشم😭😭
😄😄😄پس دقیقا شما چی میگی عزیزم من بیشتر واسه سیگار گفتم چون من واقعا بوی سیگار رو هم نمیتونم تحمل ...

من متوجه نشدم منظورتون به سیگار هست 

خرابه بد نیست

خراب!

هر کسی مشروب بخوره خرابه!