2777
2789
عنوان

همین الان دارین چکار می کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه

چرا گلم ؟

شما خیلی گلی ولی ما باغچمون دیگه جا نداره 🥀🙂        خب دومین کاربریمه سلام به گل های عزیز که دارین این امضا رو می خونید 👋                                                               Ilove you family                                  
ماسک گذاشتم رو صورتم منتظرم خشک شه برم بشورم بعدم برم حموم

وااای امروز نوبت ماسک من بود😁یادم انداختی✋

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه‌ام!  وی سالها خواننده خاموش بوده لیکن تازه در سایت عضو شده است   
سلام خوبین من تازه وارد این سایته شدم امشبم تنهام حوصلم سررفته بیاین از خودتون بگید کسی هست جم زندگی ...

من ۱۵ سالمه اهل استان کرمان هستم و به غیر از خودم یه خواهر ۷ ساله دارم

شما خیلی گلی ولی ما باغچمون دیگه جا نداره 🥀🙂        خب دومین کاربریمه سلام به گل های عزیز که دارین این امضا رو می خونید 👋                                                               Ilove you family                                  
میخام برم نمازم بخونم

برو گلم

دخترمو دادم شوهرم برده تراس سرشو گرم کنه من از این طرف برم سرکار😐😂

😐        🥴         🙄         😑                                  \|/        \|/         \|/         \|/                                  \  /       \   /        \  /         \ /            آدم وقتی تو نی نی سایته👆                                     اینام آدمن دیگه من چکار کنم سرو گردنشون از هم جدا افتاد