امضاهای زیادی میبینم خیلیاگرفتارهستندهرکسی به یک طریقی متوسل شده تاشایداین گره محکم بازشود
البته همه حاجات دارن به هرکاری یکی ازدواج یکی کاریکی ماشین یکی پول ولی من به شخصه امضاهارومیبینم هرروز هرچندیه دعایی میکنم که خدایا درحق این بنده که هرچه میخواهداجابت کن شایداجابت شود. اماخیلی هاهستن که مریض اندیامریض دارن اینهاروخیلی دعاکنیدهمین طورکه گفتم اولین چیزسلامتی هست حالاشمایک دنیاپول داشته باش... ولی مریض باش میگوییدهمه دنیارومیدم که فقط خوب شوم اونایی هم که پول ندارن که دیگرخیلی زجراورهست.برای همین هست که تاییدمیکنم درنمازوغیره دعاکنیداگرکسی رودارین یاامضایی میبیندقسم بدین ودرحقش دعاکنید.. واقعادرحق شان کم نزاریداگربی پولی برای کمک به مریض که نمیتونیدحداقل دست به دعاشیدبراشون. خدایه جایی که مطمئنم جبران میکندیادراین دنیایادراخرت. منم به شخصه مشکل دارم ولی میگویم خدایاشکرت که سالمم بعدحاجتمومیخوام. پس هیچ وقت ناشکری نکنید.پس همیشه اولین چیزسلامتی رامدنظرقراردهید.مطمنم که پیش خودتان گفتیدحتماکه هروقت مریض شدیدیاقراره جواب آزمایشی بگیرین چقدرترس چقدردلهره که خدایا چیزخاصی نباشدکه انشالله برای هیچکس نباشد ولی این ترسه وجودداره وهمه یه هویی اسم خدارومیارن ومتوسل به خدامیشوندپس اگرچنین هست درهمه مشکل هانام خدارابیاورید.اونی که پیش خداابروداردوهمه چیزش خوب بوده است که هیچی ولی اونی که ناشکری میکرداصلاحواسش به خدانبودولی یه دفعه یه مریضی به سراغش میاداینبارهست که میگویدخدایاخودت رحم کن فکرنمیکنیدکه شایداین اتفاق بارهاافتاده هست وخداماروامتحان کرده ولی هنوزمانفهمیده باشیم.... التماس دعا....