2777
2789

نه بشینین سرجاتون

ازمادرشوهرت ناراحتی  خواهرشوهرت ورپریده بازی دراورده  شوهرت رواعصابته   جاریت چش سفید بازی دراورده  توتخم چشاشون نگاه کن  خوب نگاه کن و بگو سه بار بگو👈 دوغ گازدار گازدوغ دار دوغ گازدار گاز دوغ دار دوغ گازدار گازدوغ دار   نمیتونه بگه ضایع میشه توام میخندی  بی مزه ام خودتونین     من توهمه پستا هستم ناراحتی از ایران برو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خودت مربوطه

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

پسرای 14.تا 18 سال خیلی حوصله سر برن😕

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏

خیر حرام است

بچه که بودم توت فرنگی خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تخت خوابم چون خراب میشه.یه آبرنگ خوشگل هم خریده بودم.  یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده.یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست...چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتمش! نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم...🖤