2777
2789

ینی فاقد فرهنگ و ادبه نمیدونه چجوری توی جامعه رفتار کنه

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج در سن نامناسب

جنسیت زدگی

نظافت شخصی و عمومی رعایت نشده

فحاشی و بد دهنی 

مصرف گرایی

توهین به اعتقادات و عقاید و گرایش ها

فخر فروشی

فضولی و کنکاش در زندگی مردم

لیلی من   مستانه ی چشمان توام ...             تو مرگ دلم را ببین و برو  چو طوفان سختی به شاخه ی غم  گل هستی ام را بچین و برو....      

ریختن زباله در هر مکانی

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

یعنی سرش تو کار دیگرانه

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
یعنی من واکسن نمیزنم چون ژنمو عوض میکنن ووکل دانشمندای جهان بیکار نشستن زوم کردن رو جهش ژنتیکی من چو ...

خخخ دقیقا. ماسکم نمیزنم همه جا هم میرم کروناهم فریب قرنه😂😂😂😡

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

هرچیزی 

تبعیض بین دختر و پسر 

چشم و هم چشمی 

کوته فکری 

بی بند و باری 

فضولی 

بی ادبی 

فحش دادن بلند توی عام 

بد دونستن چیزای طبیعی 

خجالت از چیزای طبیعی 

سرک کشیدن توی زندگی دیگران 

فال گوش وایسادن 

درک نکردن 

مسخره کردن 

گرفتن اعتماد بنفس و آرامش از دیگران 

تحقیر کردن 

کوچیک کردن و بزرگ کردن 

فعلا همینا توی ذهنمه 

هرچیزی  تبعیض بین دختر و پسر  چشم و هم چشمی  کوته فکری  بی بند و باری  ...

تقریبا کامل بود 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤