2777
2789
عنوان

کمک لازم دارم

140 بازدید | 21 پست

خونواده خیلی پولداری هستیم.پدرم تاجر کاشی و سرامیک هستن و مادرم پزشک زنان. زعفرانیه زندگی می‌کنیم. خودمم تک فرزندم 23 سالمه. مشکلات خانوادگی بدی داریم، چند ماهه هر روز پدر مادرم جر و بحث و دعوا دارن نمیتونم اینجا بگم قبل از این اینطور نبود ولی عمم اینا پولدار نیستن و تو جنوب تهران زندگی میکنن دو تا دخترن یکی همسن خودم یکی 13 ساله. ولی پدر مادرشون خیلی صمیمین و من خیلی به زندگیشون حسرت میخورم. جدیدا مامانم به فکر طلاق افتادن. منم تحمل اینجور چرت و پرتا رو ندارم. میخوام خودکشی کنم. جون هر کی دوس دارین بگین با چه قرصی میتونم بدون درد خودکشی کنم. خسته شدم از زندگی. 

مامانت دکتره زود میفهمه میرسوننت دکتر

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیش عمه ات چند روز نامه بزار که فرار کردی به عمه ات اینا هم بگو چیزی بهشون نگن تا بگردن دنبالت و درست بشن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

پدر و مادرت فرزند خونده نمیخوان؟😄

اینجا راهکار خودکشی میخوای

بچه کجایی اینقدر شجاعی؟

آها زعفرانیه😆

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم خسته شدم از هر روز دعوا هر روز بدبختی خودتو جای من بزار میفهمی. 

بهترین راه اینه که وقتی شرایط مالی خوبی داری بری خارج از کشور برای تحصیل.از جو متشنج هم دور میمونی