2777
2789
عنوان

نمونه قبولی در کنکور طی یک سال

1926 بازدید | 16 پست

سلام کسیو می‌شناسید که با پایه ی صفر و معدل پایین طی یک سال درس بخونه برا کنکور و پزشکی قبول بشه؟ نا امید شدم هرکیو میبینم قبول شده حداقل دو سال خونده 😖من معدلم پایینه صفرم هستم میتونم 9 ماهو بخونم و کنکور 1401 قبول بشم؟ اگه نمونه می‌شناسید بگین خواهشا من براتون دعا میکنم در عوضش😘

ببین بستگی به یسری چیزا داره

ساعت مطالعه هوش اراده

هر سه تای اینا باید باشه

کسی رو میشناسم باهوش بوده ولی درس نمیخونده رفته سربزی برگشته پزشکی خونده

ادم میشناسم معدل بیست هر پی خونده پزشکی ندر نیومده

ولی تو تلاشت رو بکن و شانست رو حما امتحان کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا خودت نخوای و بدنبال اینی ک قبلا ی نفر دیگه این کارو کرده نمیتونی،،،،،تو باش تو اولین نفر بلش دنبال مشاور و برنامه ریزم نرو خودت برنامه ریزی کن بر حسب برنامه یکی از ازمونا یا قلم چی یا گزینه ۲ یا سنجش بعد شروع کن با اراده بخون......مهم نیست کسی تونسته یا ن تو الگو شو 

عزیزم نمونه میخوای چی کار؟خودت بخون برا دور و اطرافت نمونه شو‌.حداکثر تلاشتو بکن که بعدش حداقل بدهکار خودت نباشی.من ۹۹ پزشکی قبول شدم اصلا فکرشم نمیکردم ولی شد.درگیر حاشیه نشو و فقط به هدفت فکر کن.موفق باشی💪

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
چرا این حرفو میزنی؟ مطمئنی؟ 

میشه

بخوای همه چی میشه

کسیو میشناسم تو ۲۴ سالگی تو دو ماه خوند پزشکی اورد

۹ ماه وقت داری دنبال چی میگردی؟

اینکه یکی بهت بگه میشه یا نمیشه چیو عوض میکنه؟

الان ایشون گف نمیشه بخاطر حرفش میگی باشه نمیشه؟

ول میکنی هدفتو؟

اصلاااا گیریم تا حالا نشده ( که هزاران تا مثال میتونم از اطرافیانم بزنم که شده.. ) خب تو انجام بده و اولین نفر باش که شده

شاید یکم لحنم تند باشه ولی خوبیتو میخوام❤️

ژینا گیان تو نامری ناوت ئه بیته ره مز❤️                                    
میشه بخوای همه چی میشه کسیو میشناسم تو ۲۴ سالگی تو دو ماه خوند پزشکی اورد ۹ ماه وقت داری دنبال چی ...

عزیزم ممنونم که بهم انگیزه دادی 🌹نه چیزیو عوض نمیکنه من تلاشمو میکنم هرچقدرم بگن نمیشه ولی میخوام مطمئن تلاش کنم همش موقع درس خوندن این نیاد تو ذهنم که نکنه نشه واقعا ولی اگه دوتا نمونه بشناسم تو اون مواقع میگم نه میشه مگه اونا نبودن و بعدش با خیال راحت ادامه میدم من نمیخوام اگه بگن میشه تلاش کنم اگه بگن نمیشه دیگه تلاش نکنم فقط میخوام ی ذره ازین عذاب روحیم کم بشه حین درس خوندنم 

عزیزم نمونه میخوای چی کار؟خودت بخون برا دور و اطرافت نمونه شو‌.حداکثر تلاشتو بکن که بعدش حداقل بدهکا ...

مرسی از انگیزتون😘شما از قبل پایتون خیلی خوب بود؟

مرسی از انگیزتون😘شما از قبل پایتون خیلی خوب بود؟

یازدهمم نسبتا خوب بود ولی دهمم تقریبا میشه گف صفر

یا اَباعَبدِالله🖤...الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ💚
عزیزم ممنونم که بهم انگیزه دادی 🌹نه چیزیو عوض نمیکنه من تلاشمو میکنم هرچقدرم بگن نمیشه ولی میخوام م ...

موفق باشی گل دختر💕

آیدی دقیقش یادم نیس اگه اینستا داشته باشی بزن victory army همونیه که تو دو ماه تو ۲۴ سالگی پزشکی اورده

تو سایت قلم چی هم بزن قهرمان پیشرفت کلی آدم میاره از چند هزار و چند ده هزار رسیدن به زیر هزار یا حتی زیر صد تو کمتر از یک سال

خلاصه مثالش خیلیه، توام میتونی...❤️

ژینا گیان تو نامری ناوت ئه بیته ره مز❤️