2777
2789
عنوان

با 10. 11 تومن چه گوشی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 57 پست
ایفون که با ده یازده تومن نیست دسته دو هست اونم ایفون هفت 

یکی خودش داشت دست دوم بود 15 تومن مدل +8 ولی من کلا گیر کردم این وسط😐

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اگر خوب باشه عیب نداره میخرم چون آدمی نیستم سریع بخوام گوشی عوض کنم همین گوشیم ک دستمه 4 ساله دارم ا ...

ویدیو : https://www.aparat.com/v/Yl0WU/iPhone_SE_2020_Review_%7C_%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C_%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86_%D8%A7%D8%B3_%D8%A7%DB%8C

این یه ویدیو نقد و بررسی ببین 😁

اگه دوس داشتی بخر

Life goes on 💚🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویدیو : https://www.aparat.com/v/Yl0WU/iPhone_SE_2020_Review_%7C_%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%DA% ...

لینک بارگذاری نشده میشه یبار دگ برام شیر کنی عزیزم ممنون

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

یکی خودش داشت دست دوم بود 15 تومن مدل +8 ولی من کلا گیر کردم این وسط😐

چه گرون الان ایفون ده ۱۶ تومنه دست دوم

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 
یکی اینکه شایعاتی شده چین داره تحریم میکنه و ممکنه گوشی خاموش شه دیگه روشن نشه.  یکی من poco, x ...

بله شنیدم ولی بنظرم شایع ست. 

شنیدم دوربین گوشی های شیائومی بعد از مدتی کیفیتشون افت میکنه ولی آیفون اصلا. من اهل گوشی گرون نیستم و حیفم میاد پول بدم به آیفون ولی دودل هستم فقط هم بخاطر دوربین خوب

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
چه گرون الان ایفون ده ۱۶ تومنه دست دوم

آیفون ده چطوره؟ خوبه؟ من دست دوم کاملا تمیز گیرم اومده ۱۴ تومن

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
عزیزم چون میگن میخواد تحریم شده ولی دروغه

دروغه چنین اتفاقی نمیفته بابا

آیفون ده چطوره؟ خوبه؟ من دست دوم کاملا تمیز گیرم اومده ۱۴ تومن

برادرشوهرم‌تازگی گرفته زیاد فرق چندانی با هشت نداره فقط طراحی دوربینش تغییر کرده همین 

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 
عزیزم توروخداخودت تاپیک بزن وتمام داستانی رو که نوشتی اونجا کپی کن،بقیه شم بگو منم حتمااااااتگ کن مش ...

عشقم تو تاپیک مسکن ملی خودم بقیشو گفتم باور کن تایپ کردشو ندارم همشو همون روز تایپ کردم