2777
2789
عنوان

با 10. 11 تومن چه گوشی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

A51دارم خوبه

ولی شما آ۷۰ بخر

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

Y9S Huawei  قیمتش هم دور و بر 7-8 تومن

هوایی تحریم شده عزیزم

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
بین a52   A72  مردد هستم رفتم گوشی فروشی میگه زیاد فرقی بینشون نیست ولی میخوای انقد هزین ...

ایفون که با ده یازده تومن نیست دسته دو هست اونم ایفون هفت 

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 
مال من هنگ میکنه نتشم ضعیفه ب شوهرم میگم شاید این. اینجوریه مرجوع کن گوش نمیکنه. حافظه 256 دارم مال ...

آپدیته گوشی؟ اگه نیست آپدیت کنید شاید درست بشه منم پوکو x3 پرو حافظه 256 دارم راضیم

منم شیائومی داشتم عوض کردم a71 گرفتم

شیائومی هم خوبه ولب خب ب پای سامسونگ نمیرسه بعصی چیزاش ایراد داره بعدشم خیلی سنگینه سامسونگ‌سبکه خوش دست تره

محل آرامش بخش                                                                  نه یه کلبه وسط جنگله                                                             نه دریا و نه دل صحرا                                                                محل آرامش بخش                                                                 فقط بغل یار!❤️
اس ای ۲۰۲۰ الان ۱۲ و خورده ای هست 😁 به نظرم خوبه 

اگر خوب باشه عیب نداره میخرم چون آدمی نیستم سریع بخوام گوشی عوض کنم همین گوشیم ک دستمه 4 ساله دارم ازش استفاده میکنم منی ک هرچند سال بخوام یه گوشی بخرم بنظرمه حقمه حدااقل یچیزی باشه ک تو 4.5 سال آینده اذیتم نکنه و خوب کارکنه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷