2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباش دخترم دو ماهست،بدو تولد زردی داشت تا یکماه درگیر بودیم با زرذیش،تااااا میتونی شیرتو بده بهش،کم کم و ب مرور ازبین میرع زردی،الان اکثر نوزادا زردی دارن،شیر بدع بهش تا ادرار کنه و زردیش خارج شه،از دستگاه هم توی خونه استفادع کن بذارش زیر لامپ

باران که شدی،مپرس این خانه کیست..

منم بچه ام زردی داشت ولی برای 22 دستگاه خونگی نگیر، بالاست خطرناکه، اگر دکتر گفت بیمارستان، بذار بستری باشه، تند تند بهش شیر بده شکمش کار کنه، اگر رسیدگی کافی داشته باشی حل میشه انشاالله 

من خودم زردی بالا داشتم درحدی که مجبور به تعویض خون من شدن، الانم مادر هستم😍

منم بچه ام زردی داشت ولی برای 22 دستگاه خونگی نگیر، بالاست خطرناکه، اگر دکتر گفت بیمارستان، بذار بست ...

از خوندن پیامت کلی گریه کردم وخوشحال شدم .برادر زادم ۲۵ درجه زردی ش والان بستریه

از خوندن پیامت کلی گریه کردم وخوشحال شدم .برادر زادم ۲۵ درجه زردی ش والان بستریه

ناراحت شدم ناراحتی،خوشحال شدم حرفم باعث قوت قلب کسی شده،اره اتفاقا کار من به کیسه خون هم رسیده

عزیزم ممنونم که جواب دادی الان بچتون مشکلی نداره؟

تعوض خون و بستری بیمارستان در مورد خودم بود که رشته کارشناسی ام ریاضی محض بود رشته ارشد آنالیز ریاضی 

زردی در حد اجاره دستگاه در منزل هم مال بچه هام بود که شکر خدا به خیر گذشت و نه مشکلی ندارن الحمدلله 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز