2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کتاب درسی رو میخونی با دقت به قید ها و جمع و مفرد بود کلمات و تصاویر و خلاصه ریز به ریز کتاب هر جا از متن رو نفهمیدی میری درسنامه میخونی بار اول قرار نیست همه

نکات و چیزا رو دراری تو باید برا هر فصل چن بار اونو مرور کنی تا ملکه ذهنت بشه  بعد میری سراغ تست اموزشی دونه به دونه تست میزنی چه غلط چه درست بود جوابت پاسخ نامه اش رو میخونی نکته جون دار و خوبی داشت انتقال میدی داخل کتابت در واقع آموزش ات رو میاری در قالب تست تکمیل می کنی بعد از این که تعدادی تست آموزشی زدی دیگر بار بر می گردی به کتاب درسی و با اون دید که طراح اومده تست طرح کرده میخونی یعنی موقع حل تست باید دقت کنی طراح گیر به کجا ها داده تو هم میری میخونی با این روش دیگه خودتو میزاری جا طراح و بعد مدتی می بینی پیشرفت کردی 

اگه هیچ بیسی از زیست نداری و تازه شروع کردی به عنوان کتاب اول  خیلی سبز میخونی خیلی سبز تک پایه یعنی دهم جدا یازدهم جدا و دوازده جدا حواست باشه اول کار سراغ تست ترکیبی ها نمیری بعدش که خیلی سبز تموم شد میتونی ای کیو که سطح بالا تر داره  به عنوان کتاب دوم  بزنی باسه جمع بندی دو ماه آخر هم فصل آزمون خیلی سبز یا موج آزمون نشر الگو رو بزن. زیست رو باید حفظی مفهومی و ترکیبی خوند 

اَنا بخیر مَعکِ وَ لا غیر! 

ببین برا روش مطالعه من یه ویس ۴۰دقیقه ای ضبط کردم و همچنین خلاصه نویسی هم باید برا زیست داشته باشی که میشه تقریبا همون حاشیه نویسی برا اونم یه ویس ضبط کردم 

من رتبه ۱۰۸کنکور امسالم خواستی بیا تو تل پیام بده برات بفرستم

@ali_m_8203

بسته آموزشی زیست کنکور زیر 100 سنجش شامل آموزش کامل کتاب های زیست دهم، زیست یازدهم و زیست دوازدهم است و شامل سه بخش اصلی است:

پکیج رایگان زیست کنکور در سایت زیر صد سنجش

بخش اول: تدریس کاملا تشریحی خط به خط کتاب های درسی سه سال دبیرستان با زبان ساده و روان و شیوه کاملا مفهومی.

دومین بخش: آموزش نکات کلیدی، تکنیک های حل تست و شیوه های حل سریع و آسان تست های کنکور می باشد.

بخش سوم: برپایی ایستگاههای تست کلاسی در پایان هر بخش. همراه با آنالیز و تشریح و تحلیل تست های برگزیده. 15 سال اخیر کنکور.

تمام آموزش های این مجموعه با همکاری اساتید برتر کنکور کشور، استفاده از جدیدترین روش های آموزشی. و تکنولوژی روز دنیا آماده سازی شده و از چند هزار انیمیشن تخصصی و آموزشی برای فهم و درک بهتر مفاهیم درسی استفاده شده است.

تیم حرفه ای زیر صد سنجش به قصد هموار کردن مسیر موفقیت در کنکور سراسری برای داوطلبان و با هدف کسب رتبه ی زیر صد، تمام تجربه ی 12 ساله ی خود را با دانش اساتید و فناوری روز دنیا در هم آمیخت تا تمام آنچه که مورد نیاز داوطلبان کنکور است، فراهم آورد.

در این بسته ها ویدیوهای آموزشی کنکور بر اساس اصول و استانداردهای برنامه ریزی درسی تنظیم شده. و مشاوران زیر صد سنجش بر مبنای همین اصول.به دانش آموزان مشاوره و برنامه مطالعاتی ارائه می نمایند.

در پکیج آموزشی کنکور زیر صد سنجش صفر تا صد مطالب درسی به طور کامل آموزش داده شده.و دانش آموز را از هر نوع کتاب و جزوه و کلاس کمک آموزشی بی نیاز می کند

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز