2777
2789
عنوان

لرزش سر وگردن

11393 بازدید | 68 پست

سلام دوستان من ی بار تو یه جمعی وارد شدم بعد یه هیجان شدید یه استرسی بهم وارد شد ناخوداگاه سرم شروع کرد ب لرزیدن ی کم بعد اون خوب بودم تا دوباره استرس گرفتم والان تو جمع میرم احساس لرزش تو گردونو سرم دارم در حد ۲ثانیه بیشتر استرسم بخاطر ترس ازین حالتمه ازمایش تیروییدم دادم پرکار نبود ..کسی بوده اینجوری شده باشه؟میشه راهنماییم کنید لطفا

من یه نفرو دیدم بیماری رقصانک داشت

سر و گردنش میلرزید مثل افرادی که سکته کرده‌ان

از شمارو نمیدونم برید دکتر

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم باید متخصص اعصاب و روان یا مغز و اعصاب بری آیا گردنت حرکت غیر طبیعی داره؟ بی دلیل گردنت ...

نه،،میلرزه فقط بخصوص در جمع باشم مثلا بخوام چای چیزی بخورم اونموقع

من یه نفرو دیدم بیماری رقصانک داشت سر و گردنش میلرزید مثل افرادی که سکته کرده‌ان از شمارو نمیدونم ...

پیش روانپزشک رفتم گفت بخاطر استرسو اضطرابه قرص بهم داد دوماه خوردم تقریبا بهتر بودم اما وقتی قطع کردم دوباره همین حالتا برگشت

پیش روانپزشک رفتم گفت بخاطر استرسو اضطرابه قرص بهم داد دوماه خوردم تقریبا بهتر بودم اما وقتی قطع کرد ...

برید پیش دکترتون و همینا رو بهش بگید

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤
سلام نه شما زیاد هدفون استفاده میکنین؟

سلام از هدفون که نه ولی از هندزفری زیاد استفاده می کنم مگه به اینا چیزا هم ربط داره😐

من فک کنم مشکلم اضطراب اجتماعیه شماهم شاید همین باشه

سلام از هدفون که نه ولی از هندزفری زیاد استفاده می کنم مگه به اینا چیزا هم ربط داره😐 من فک کنم ...

البته خب اگه زیاد با گوشی کار کنم مشکلم هاد تر میشه مخصوصا اگه با هندزفری هم باشه چون خیلی غرق گوشی میشم

سلام از هدفون که نه ولی از هندزفری زیاد استفاده می کنم مگه به اینا چیزا هم ربط داره😐 من فک کنم ...

میخام برم پیش مشاور ولی نوبتش یک ماه بعده😕 

ولی خودم یه راه حل هایی برا این مشکلم پیدا کردم 

اینکه کمتر تو خودم باشم و کمتر با گوشی کار کنم 

تحرکم رو بیشتر کنم

بیشتر خودمو هل بدم تو اجتماع و خیلی فاصله نگیرم

و اجتماعو خیلی سخت نگیرم و خیلی به حرکات خودم دقت نکنم چون اضطرابم بدتر میشع😕

و قبلش دکتر هم رفته بودم بهم ضد افسردگیو و پروپرانول داده بود ضد افسردگیو که اصن نخوردم و پراپرانول هم یه مدت خوردم بعدش قطع کردم چون اینا سطحی مشکلو حل می کنه و تازه ضد افسردگی خیلی عوارض داره و قطع کردن یهویی هم وضعو بدتر می‌کنه باید با هماهنگی دکتر قطع کرد ضد افسردگی رو 

نه،،میلرزه فقط بخصوص در جمع باشم مثلا بخوام چای چیزی بخورم اونموقع

عین من

همراه با حال بده؟ و ترس؟

فک کنم اضطراب اجتماعیه و بخاطر کم تحرکی هم هست این کم تحرکی هم خیلی مهمه 

چون تو این کرونا هم خیلی تو خونه بودیم و تنها کلا چیزای اجتماعی مون نابود شده