2777
2789
عنوان

برادر بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 26 پست
من خیلی خواهر خوبیم زیادی خوب بودم

از این به بعد بد باش تا بفهمه بد بودن هم بلدی

چقدر حس قشنگیه وقتی یک نفر رو داری نگاش که میکنی تو دلت قربون صدقش میری و دلت میخواد ساعت ها همینجوری بهش خیره بشی #عشق_جانم_همه_ی_دنیامی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔

خب نمک هم منزل پیدا نمیشد؟

افت فشار داری آب و با کمی نمک قاطی میکنی و سر میکشی بعدم دراز میکشی و پاهات رو میذاری بالا.

بعدم بیشتر برادرا همینن. خودشون سرما بخورن انتظار دارن کل خانواده خدمات بدن بهشون.

قرص چی خرید؟ اسم قرص منظورمه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

برادر من که یک سری حالت تهوع داشتم نشسته بودم تو پذیرایی دم دستشویی که اگر عوض زدم بپرم داخل

شاید یه یک ساعتی بود حالت تهوع داشتم و بالا نمیومد راحت شم. از طرفی هم اگر بالا میومد فشارم بیشتر میرفت پایین و لازم میشد بریم سرم بزنم.

شیک نهارش رو گذاشت تو سینی اومد جلو تلویزیون نشست جلو من. بهش گفتم من حالت تهوع دارم بوی غذا بیشتر تحریکم میکنه بیارم بالا. تو همون آشپزخونه بخور خب. گفت نه میخوام تلویزیون ببینم همزمان. 😐 با سینی نشست رو مبل. نه رفت رو میز نهار خوری اون سر پذیرایی نه رفت رو میز آشپزخونه. 

دقیق اطراف من😬🤐

کلا یاد گرفتم ازش هیچ نوع انتظاری نداشته باشم درک عاطفی اصلا نداره. بیچاره همسر آیندش

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خب نمک هم منزل پیدا نمیشد؟ افت فشار داری آب و با کمی نمک قاطی میکنی و سر میکشی بعدم دراز میکشی و پا ...

آلپرازولام بود . آخه نمکم می خورم چند دقیقه بعد دوباره شروع میشه

آلپرازولام بود . آخه نمکم می خورم چند دقیقه بعد دوباره شروع میشه

https://rouzdarou.com/products/قرص-آلپرازولام-05

مطمئنی قرصی که خریدی برای افزایش فشار خون هست؟