2777
2789
عنوان

ازمایش تیروئید؟

205 بازدید | 23 پست

من تیروئیدم کم کار بود، تقریبا نزدیک دوماهه ک تکرارش کردم الان دوستم تو ازمایشگا عکسشو واسم فرستاد میگه یکم پرکار شده الان این خیلی پرکاره؟ کم کاریش نرماله؟؟ 

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

من با طب سنتی درمانش کردم راحت شدم از شرش

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

نه زیاد نیس منم اینجوری میشم همش قرص میخورم پر کار میشه قرصو کم میکنم باز کم کار میشه😑😑😑

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با طب سنتی درمانش کردم راحت شدم از شرش

چطو؟

به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)

نه زیاد نیس منم اینجوری میشم همش قرص میخورم پر کار میشه قرصو کم میکنم باز کم کار میشه😑😑😑

واااا اینم بازیش گرفته وسط این همه مشکل

یعنی نمیتونم اقدام کنم با این شرایط😢

آره یکم پرکار شده

😢

چطو؟

والا نیوشا استفاده کردم البته مشاورش زیر نظر طب سنتی کار میکرد

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     
والا نیوشا استفاده کردم البته مشاورش زیر نظر طب سنتی کار میکرد

خداروشکر عزیزم

من کم کاری دارم نرمالش سه ونیم برای من شده ده تقریبا ۳برابرطب سنتی دارو داد؟ خیلی خسته میشم بیحالم ...

اره داروی نیوشا داد البته بادکش گلو هم گفت انجام بده 

اره منم اون موقع همش بیحال بودم و زود خسته میشدم و یبوست هم داشتم‌ ریزش مو هم بود