نه تنها عیب نیس نشان اهمیت دادن ب خوده هر کی نیگ عیبه بگو بیاد خونه ما کارش دارم
To myself in the future: Standing in the hall of fame And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠 یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
همسرم تو نامزدی برام لواشک میخرید،مامان بزرگ من میگفت نخر براش، دختر نباید لواشک بخوره 😂😂😂
اینا که خوبن باز
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
اینا حرف های یک سری ادم های سنتی هستن که لباس ۵ سال پیششون رو نمیپوشن ولی برحسب حرفای ۱۰۰۰ سال پیش زندگی میکنن..
تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! میرومـ از قلبت;) مےشوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مےخندی و به خود مےگویے:باز مےآید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہدلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
حق اینو داره که در راه رشد وموفقیتش تلاش کنه استعدادهاش رو بال پربده
زندگی هیچگاه بی مشکل نخواهد بود، مشکل جزیی از دنیای مادی است ، درواقع همه چیز مساله است نه مشکل ، فقط روح متعالی است که فارغ از رنج و مشکلات است ، به رنج ها اهمیت ندهید تا کمرنگ شود.دایان
باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂 باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن برن خونه 💃😀 😂 میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه شمالو ترجیح داد تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
بعد یهو جیغ میزد مگه بهتتتتتت نمیگممممم نخوووووور😂😂😂😂😂
یا مثلا میخواستیم پفک بخوریم بهمون میگفت دختر نباید پفک بخوره،بعد خودش خیلی میخورد
میگفتم چرا خودت میخوری؟میگفت من پیرزنم،تو دختری😐😂😂
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره