2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

238 بازدید | 35 پست

خسته شدم چیکار کنم چرا خدا همچین مرضیو جزو انواع مرض ها گذاشته همش قرص بنداز بالا تهشم هر سری پریودیم کمتر شبیه پریوده نگین برو ورزش کن تردمیل و چربی سوزی

من اصلا چربی ندارم حتی ماهیچه بدنم ازمایش دادم کمتر از مقدار طبیعیشه کلا 45 کیلو ام همونم اب کنم ک کلا میمیرم انقد لاغرم لباس بچه ی دوازده ساله رو بدین من تنم میشع 

مجردم امادگی ازدواج از لحاظ ذهنی هم ندارم دوس دارم درس بخونم و ازدواج نکنم به این زودی وای دوس دارم حداقل یه روزی بچه دار بشم اما انقد روند پریودم بده که فک کنم تا دوسه سال دیگه نازا میشم چیکار کنم واقعا درمونده شدم خدایا.... 

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا ازدواج در بهبود تنبلی تخمدان تاثیر داره    

بعدشم اینکه تنبلی تخمدان در خیلی از خانم ها وجود داره 

و در آخر تنبلی تخمدان قابل درمان برای بارداری هستش 

یک مثال دوست من چندین ماه یکبار پریود میشود ولی با یک جلسه درمان و دکتر رفتن الان حامله هست 

دوست عزیز هیچ وقت نا امید نباش چون از فردای خودت خبر نداری 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
بله میرم چه فایده مگه میتونه معجزه کمه زنان رفتم غدد رفتم هنوزم میرم 

ببخشید میتونم بپرسم پریودیتون چجوریه؟؟یعنی خونریزیتون کمه؟؟ یا تعداد روزای خونریزیتون کمه یا عقب میفته پریودیتون؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

راستی اسی من کمکاری تیروید داشتم که باعث شده بود تنبلی تخمدان بگیرم شش ماه مرتب ورزش کردم و رژیم یکسری چیزهای رعایت کردم درست شد ولی باز ورزش ول کردم برگشت شما چه ورزشی رفتی عزیزم