2777
2789
نه کارش ندارم اگه دقت کنین دوتا نخه چند روز پیش مثل این دوتا نخ ی طرف بودن موقع شستن دستم خورده یکی ...

ده روز به بعد خودشون یکی یکی میفتن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
باشه ببخشید پشم ناخیه تناسلی لین خانم لذ ت بخش نبود😐

بحث باشما بی فائدس انگار من چی میگم شما چیمیگی . شما که بدت میاد یامیتونی تاپیکایی که مورد علاقت نیستن و ترک کنی یامیتونی روهوا نظر ندی ،چون ممکنه با حرفات دل یه نفرو بشکونی . 

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم از ادبت . بسلامت✋

بیخیال آبجی فک میکنن ما از سر عشق میاییم نی نی سایت عکس میزاریم بعضی ادما مغرورن هنو سرشون نیومده وگرنه خودشون ۲۰تا ۲۰تا از این مدل پستا میزاشتن من فقط نگران بخیه م بودم زنگ زدم دکترم امروز نبود فردا میرم ولی بازم تا فردا دلم آروم نمیگرفت آخه گفتم اگه باز شده بود ک نخش میافتاد بعد همچین بخیه ای اونم با فاصله زیاد تا واژن اصلن نمیدونم دلیل این ی دونه بخیه چیه ؟ این بیمارستان آرش فقط بلده پول بگیره چندتا دانشجو میریزن سرت پدر ادمو درمیارن

بیخیال آبجی فک میکنن ما از سر عشق میاییم نی نی سایت عکس میزاریم بعضی ادما مغرورن هنو سرشون نیومده وگ ...

خداکنه مدرسه ها باز شن این بچه ها برن ازدستشون یه نفسی بکشیم سایت شده کودکستان رسما میان فقط تو تاپیکاییم که بهشون مربوط نیست و هیچی متوجه نمیشن کامنتای چرت و پرت میزارن . بیشترازینم ازشون انتظار نمیره. منم تعجب کردم حتما تیغ خورده به اونجا بخیه زدن .بیمارستان دولتی همیشه دیگه پدر ادمو درمیارن

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
خداکنه مدرسه ها باز شن این بچه ها برن ازدستشون یه نفسی بکشیم سایت شده کودکستان رسما میان فقط تو تاپی ...

بله درسته ادم وضعیتش خوب باشه بره ی بیمارستان بهتر زیر دست این خونخوارا نیافته

2790
2778
2791
2779
2792