2777
2789
تازه فهمیدم حالم خیلی بده هنوز هضمش نکردم لصلا باورم نمیشه

اکثر مردا تو گذشتشون بوده همچین چیزایی مثلا شوهر منم صد در صد 

میشه‌لطفا‌برام‌دعا‌کنی‌بهش‌برسم‌قشنگم؟🥺
اولا ک جاریت چقد بی عقل بوده بهت گفته دوما پس اینجوری باشه اکثر زنا باید ب شوهرشون شک داشته باشن چو ...

حرف شما درست ولی دیگه بهش اعتماد ندارم اخه جوری با من حرف میزد یکی ندونه فکرد میکرد امامه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقد قسمش دادم گفت نمیگفت

باشه بالاخره میتونست بگه من نمیدونم،مطمعن باش نیتش خیر نیست!بعدها ب حرفم میرسی!منم اوایل میگفنم جاریم دخترخوبیه و باور نمیکردم الان دستش واسم رو شده

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
حرف شما درست ولی دیگه بهش اعتماد ندارم اخه جوری با من حرف میزد یکی ندونه فکرد میکرد امامه

اره میفهمم بخدا 

شوهر من بقول تو یجوری حرف میزد فکرشم نمیکردم این تو مجردیش دوس دختر داشته باشه همش میگفت من این مدلی نبودم چشم دنبال ناموس مردم باشه 

شانسی همون اوایل یبار گوشیشو ریکاوری کردم عکس دوس دختراش اومد بالا 

منم ساده اون اوایل احساسی ی دعوا سرش راه انداختم😂

میگم یعنی برا همه همینه عزیزم الانم که فهمیدی هنوز شوکی من الان چندساله اصلا یادم نبوده تازه تو گفتی یادم اومده همیشه هم ب شوهرم اعتماد دارم واقعا

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 

اگه الانم با وجود دکترای خوب برای پروتز و لیفت سینه، سینه های کوچیک و افتاده داری، بهتره یه فکری کنی!

بهت پیشنهاد میکنم نمونه کارای واقعی از عمل زیبایی سینه رو ببینی بعد تصمیم بگیری.  

https://www.instagram.com/dr.sohrabmoradi/

برای مشاوره رایگان با شماره زیر تماس بگیر:  

09127906020