2777
2789
عنوان

طلاق نمیده😢

1309 بازدید | 41 پست

شوهرم بعد ده سال  دیگه هیچ جوره نمیخوام خیلی  خیلی لج باز و یه دنده است  بخاطر همین لج بازیش هزار جور مرض گرفتم  دیشب زنگ زدم خانواده هامون که بیان یا لج بازیش تمام کنه یا طلاق بده  بابام گفت اگه بگی طلاق میزنم دهنت پر خون بشه مامانم به شوهرم گفت به ما زنگ نزنید اگه مرد میایم میبریم مادر شوهرم گفت بچه تو نگه نمی دارم پدرشوهر گفت سکوت کن زندگی کن شوهرم گفت طلاقت نمیدم اگه یه بار دیگه بگی طلاق تو خانه زندانی میکنمت هیچ کس نگفت بابا این بدبخت خودش چی میخواد گفتن مثل مترسک باش روحت بکش زبانت لال کن بالا سر زندگیت باش وای خدا چقدر ما زنا بدبختیم هیچ حقی برای زندگی خودمون نداریم امروز روحم مرد براش فاتحه خوندم دعا کنید جز من زودتر بده خدایا التماس ات میکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی شرایط اینجوریه خودت برای خودت زندگی درست کن،همیشه یه مشکلی هست از هر دو طرف هیچپقت فقط یک نفر در قضیه بحث های زن و شوهری مقصر نیست ،بگردید علت رو‌پیدا کنید .

راهکار برای مقابله پیدا کنید ،زندگیتون درست کنید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

بعد ده سال به نظرت دیر نیست واسه این تصمیم؟؟همه شوهراشون اوکی هستن هیچ کدوم لج باز نیستن😐 زندگی تو بکن این دلیل نمیشه که

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

چه خانواده بی فکری داری اه حالم بد شد.متاسفم😒

عزیزم توکلت به خدا باشه اون جای همه رو برات پر میکنه

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...خراب آنکس که آبادت نخواهد وطن♥️

چی بگم خدا کمک ات کنه فقط خودت میتونی خودتو نجات بدی منظورم صرفا طلاق نیست ی راه برای اینکه حالت خوب بشه

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰