2777
2789
عنوان

اذیت و مزاحمت

639 بازدید | 44 پست

سلام دوستان راستش خوابم نمیبره نگران دوستمم یه مزاحمیه سنش از خودش کمتره ولش نمیکنه نزدیک شیش ماهه به دوستم گیر داده و هی براش مزاحمت ایجاد میکنه و تهدیدش میکنه خانواده ی دوستمم بخاطر آبرو شکایت یا اقدامی نمیکنن فقط بهش میگن مگه شهر هرته هر چقدرم که بلاک میشه با پیج های مختلف بهش پی ام میده همش پیام تهدید و ... باید چیکار بکنه ؟خانوادش پشتش نیستن خانوده من هم اجازه دخالت نمیدن

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

باید جدی بگیره یا نه ؟آخه پسره خیلی لاته و شر واسه همین میترسه

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارشو عوض کنه خب خدا از اینجور آدما نگذره منم یه دونه داشتم هرچقدر بلاک میکردم باز زنگ میزد یعنی همش استرس داشتم حالم بد بود بخاطر مزاحمتش مجبور شدم سیمکارتو بشکنم ...به بابام الکی بگم خودش شکست جرعت نداشتم راستشو بگو

منشا تهدید چیه؟

اولش که کتابخونه پارک دنبالش میکرد  بعد تبدیل شد به پیج ایسنتاگرامش و پیام دادنا و این چیزا یه بارم با رفیقاش تهدیدش کردن بدبخت و 

شمارشو عوض کنه خب خدا از اینجور آدما نگذره منم یه دونه داشتم هرچقدر بلاک میکردم باز زنگ میزد یعنی هم ...

آره واقعا اینم حالش بده خانوادش پشتش نیستن خانوده منم نمیذارن دخالتکنم شمارشم عوض کرد  من نمیدونم چجکری امارشو داره امار رفت و برگشت و همش دنبالشه دیگه پسره بیست سال بیشتر ندارع

باید به پلیس خبر بده

منم موافقم میگه خانوادم نمیذارن بابام حساسه و از این حرفا ولی دیگه جدی شده قضیه