2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااای توروخدا اگه حست درسته برا من نظر بده 😑

دو هفتس میخوام برم در نمایشگاه کسی ک دوسش دارم ولی هر دفه با هر میخوام برم اون بدقولی میکنه و یهو میگه نمیام !! امروزم تا میخواستم حاضر شم دوست بیشعورم زنگ زد ک نمیتونم بیام !! حالا با مادر یکی از دوستام (دوست نه در حد سلام علیک ) میخوام برم !! نمیدونم فردا برم یا شنبه !! دیگه انقد ک امروز فردا شد حس رفتنم پرید 😑😑😑

با عرض احترام لطفا زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن ممنون🙏🌹

سلام عزیزم حس تو نسبت به امضام میشه بگی؟ برا امسال ان شا الله. و اینکه حست رو نسبت به ازدواج خواهرم باشخص موردنظر بگو گلم برا امسال یا فوقش عید ان شا الله. 

یا رب نظر توبر نگردد

اسی گفته بودی حس شیشمی هستی از من میتونی بگی؟ 😊🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

سلام عزیزم از من چیزی حس میکنی 😓😓😓😓😓

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اینه عکس پروفایلم عزیزم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

فقط خودم نیستم خواستی بگو عکسمم میدم 🙏❤️

ن عزیزمم عکست نیاز نیست

مرسبع عزیز