2777
2789
عنوان

سریال افرا

282 بازدید | 22 پست

بچه ها من هر شب تکرار افرا رو میبینم فقط.....الان دیدم......چرا برای مسعود حکم اعدام دادن؟؟؟؟  پژمان بازغی برای چی رفت دفتره وکیله ؟؟؟؟من اینارو متوجه نشدم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط نمیفهمم چرا رابطه ی مجد و مهتاب و دارن مث کاپلای رمانا نشون میدن😐

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉

پژمان بازغی رفت دفتر وکیله که بهشون بفهمونه بزرگ‌تر پیمان مامانش نیست و پدرشه، پس مامانش نمیتونه رضایت بده

بعد چون باباش گم و گور شده بوده از قبلا، اینا برای ازدواج خواهرش رفتن قانونا فوت فرضی باباشو گرفتن؛ حالا وحید اگه باطلش کنه بعد بره دنبال باباش و باباشو پیدا کنه، باباعه میتونه رضایت نده

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
اره مخصوصا مجد تابلو ی خنده ریزی توچهرش هست وقتی مهتابو میبینه کیف میکنه 😂😂

واقعا  من همش حس میکنم اخرش این دوتا باهم ازدواج میکنن

To myself in the future: Standing in the hall of fame  And the world's gonna know your name🎈✨ سلام ساکنین نی نی سایت کبیر 🌺 من اینام👈 عشق کتاب و فیلم و آهنگ 🎶📚🎥 دانشجوی روانشناسی🧠  یه کی درامر و کیپاپر اونم از نوع آرمی💜گاهی بد اخلاق😑 گاهی الکی خوش😂 گاهی خیلی منطقی🤨 گاهی خیلی احساسی🤩 و بشددددت بلند پرواز😅 خلاصه که دوستتون دارم شدید به مدت خیلی مدید😍 هوامو داشته باشید😉
پژمان بازغی رفت دفتر وکیله که بهشون بفهمونه بزرگ‌تر پیمان مامانش نیست و پدرشه، پس مامانش نمیتون ...

آهان.....دستت درد نکنه دوستم.....گوه گیجه گرفته بودم  هی میگفتم چی شد.....خوب بابائه که هنوز پیدا نشده چطور حکم دادن؟؟؟؟

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد