2777
2789
عنوان

دردی است در دلم...

149 بازدید | 8 پست

درست وقتی که امشب داشتم فکر میکردم چقدرخوب که دیگه دست و دلم نمیره سمتش،کامنتای نی نی سایتو چک کردم و از متنی که دیشب نوشتم همونقدر عجیب متعجب شدم...احساسات این روزام به شدت عجیب و بی ثباته و نمی دونم چیه واقعا..دارم فکرمیکنم من کلا خیلی ادم با ثباتی نیستم...

امروز غروب بایه حس بی حوصلگی و کسلی بیدار شدم و دلم یه کار متفاوت میخواست که نمی دونستم چیه!

شب باید می رفتم یه چیزی رو از دوستی بگیرم که تا الان ادرسشونو نداشتم و خونش نرفتم..زد و دقیقا خیابکن اون دوست از ورودی های کنار خیابون خونه ای که کلیی براش رویا و عشق ساخته بودم،می گذشت...

آوااااار شدم در درونمممم..آواااار...تمام لحظه هایی که تو اون خونه گذرونده بودم برام یادآوری شد و من چقدر تلاش می کردم که بهش فکر نکنم ویادم نیاد..ولی یه بغض و حال بدی چندین ساعته باهامه الان!

جلوی چشممه بار اولی که پامو تو اون خونه گذاشتم...دکوری که تو ذهنمون چیدیم...رویاهایی که با هم ساختیم...جلوی چشممه بغلهایی که اونجا بود..بوسه هایی که اونجا بود...جلوی چشممه که جلوی ورودی خونه ایستاد و گفت سلام صاحبخونه و من استقبالش رفتم و با تمام دلم بغلش کردم و بوش کروم و گفتم خوش اوومدییی عزیزم...دلم پر از درده...اونقدر زیاد که نمیدونم چقدر!

+خدای من شکر که با نوشتن میتونم دردامو ببارم شب ها و فرداش جوری لبخند بزنم که هیچکس شک نکنه به خنده هام! 

+از شدت اشک می لرزم و کاری از دستم برنمیاد! 

+تو خواستنی ترین ممنوعه ی جهانی دنیای من؛ هنوز دلم نیومده اسمتو تو گوشیم از دنیای من تغییر بدم به چیز دیگه! 

+خدای من برای هر چیزی که بهم دادی و نمی بینمشون شکرت..شکرت که حست می کنم تو زندگیم و تو اوج دردام...شکرت که یادمه هستی و بهم کمک می کنی حتما...خدای من دلمو آروم کن،تو که میدونی من طاقت درد و غمم نیست دیگه..بی طاقتم، کمکم کن...

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جلوی خونه رویاها سرامیک های نما بود..و من تو رو می دیدم که میگفتی باید تا ابان صبر کنی من میخوام از روز اول تو خونه خودمون باشیم نه طبقه خونه بابام...

و یادم میوفته که اونقدر از سختگیریای خانواده من اذیت بودی که میگفتی عقدت ک کردم یه خونه می گیرم بریم تا کاراموت درست شه بریم خونه اصلیمون...

راستی روزی که خونه رویاهامون اماده شه با کی توش رویاهاتو واقعی می کنی؟

چقدر باهم نقشه داشتیم برای اون خونه و حتی خونه بعدیمون...حیف از عشق...دردااا

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

گاهی باید تسلیم بود و‌خندید

با قلب پر درد و چشمی که هر شب گریونه و دلم که خونه و روانی اشوب و رنجورتظاهر به خندیدن و زندگی کردن میکنم فقط برای اینکه به خانوادم رنج ندم و تمام وجودم درد می کشه

طاقتی برای تحمل نمونده برام دیگه واقعا..نبودنش و درد این مسئله رو چاره ای براش پیدا نمیکنم که نمی کنم..از اول گفتن زمان بگذره خوب میشی..داره می شه سه ماه و هیچ بهبودی نمیبینم...اگه اون قرصای تهوع اور اعصاب نباشه که کلا می شینم گریه میکنم

🌸🪴🌸

🌱  فإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا  🌱 به یادآر شبی را که با بغض و گریه سر کردی و هر ثانیه انگار جان می دادی و تصور میکردی که این شب، تمام نخواهد شد.اما صبح ، با تلنگر آفتاب بیدار شدی، رسوبات غم را از صورتت تکاندی نفس عمیقی کشیدی، ازجایت بلندشدی و ایستادی تا قـویتر از روزهای قبل، برای آرزوهایت، تلاش کنی .غصه ها همینقدر کـوتاهند و سختی ها همینقدر زودگذر .

من دوستمو از دست دادم. چون بعد طلاق مدام غصه میخورد 

مدام مشاوره و دارو اعصاب و آرامش‌بخش 

مدام مقایسه زندگی خودش با دیگران 

مدام گفتن اینکه اگه شوهرش بود اگه اینجور نمیشود و هزاران اگه 

آخرش یبار گفت دست و پاهاش دارن کم کم بی حس میشن.

یبار گفت حالش خوب نیست. 

در چند ماه سکته مغزی کرد و مرد.

این داستان قبلا هم گفتم. هزاران بار دیگه هم میگم. غصه بی خودی کشتش 

مگه مویرگای مغز چقدر تحمل سختی و درد و فشار دادن. 

تمامش کن این داستانو.براس پایان بذار 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.