2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهتره حرف نزنیم اینجا اکثرا خانم های باردار و تازه مادرهایی که نوزاد کوچولو دارند ، ممکنه باعث ترس و اضطرابشون بشه خدا رو خوش نمیاد ... بیاید از چیز های دیگه حرف بزنیم... 

کسی مجبور نکرده بیان😑

حتی اگر مجبور هم نباشن بیان باز هم به نظرت واقعا جاش هست توی سایت مادرای باردار همچین تاپیکی زده بشه.. والا خودتون باید یکم مراعات کننین ... اینا دیگه درک میخواد عزیزم... یکم تفکر لطفا

حتی اگر مجبور هم نباشن بیان باز هم به نظرت واقعا جاش هست توی سایت مادرای باردار همچین تاپیکی زده بشه ...

باشه با شما با تفکر خانوم تفکر برو تفکرت برسه اینجاد چیکار میکنی؟ بعضیا به این چیزا علاقه اونایی که میترسن نیان خوب

سلام . یه خاطره ای رو میگم البته به صورت خلاصه و اینکه سال ۹۸ بود من یه مدتی اذیت میشدم ، گرگ و میش صبح بود که خواستم بخوابم و طبق معمول دوباره شروع شد و اینبار یه لحظه چشم باز کردم و دیدمش ، دود سیاهی در قالب یه جسم انسان که کنار دیوار ایستاده بود و بعد ها مطمئن شدم از شیاطین بوده  و بله همین . اگه شما هم خاطره ای داشتید مشتاقم بدونم  .