2777
2789
عنوان

واریس بارداری؟

100 بازدید | 12 پست

سلام شب خوش...من هفته ۳۳ بارداری هستم...واریس بارداری تو ناحیه واژن تا مقعد و روی کناره های باسنم..و امشب متوجه شدم داخل ران پای راستمم درومده...کسی تجربه ای داره؟اینا بعد زایمان میرن همشون؟به خصوص اونیکه داخل رانم اومده...خیلی نگران و ناراحتم

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته ای

۳۲ رو تموم کردم...خواهرت روز زایمان رفت؟دکترا با اطمینان گفتن که میره و اینا...تازه بهم گفته شدید نیست واسه تو...البته ۴ هفته پیش دیدنم..نگرانم خیلی

۳۲ رو تموم کردم...خواهرت روز زایمان رفت؟دکترا با اطمینان گفتن که میره و اینا...تازه بهم گفته شدید نی ...

تا قبل زایمان خوب شد فقط نزار جاش عرق کنه شرت وشلوار تنگ نپوش

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
 تا قبل زایمان خوب شد فقط نزار جاش عرق کنه شرت وشلوار تنگ نپوش

نمیپوشم..چی میشه مگه عرق کنه؟راستی درمان دارویی نداره؟دکترم میگفت اقدام خاصی نکن...خواهرت دردم داشت بچه میاد پایین دردم میگیره..دکترم میگفت طبیعیه

خیلی حالم بده اصلا...میترسم بعد زایمان بمونه...انقدر واژنم زشت شده...پاهامم داره زشت میکنه...خدا کنه بره

نمیپوشم..چی میشه مگه عرق کنه؟راستی درمان دارویی نداره؟دکترم میگفت اقدام خاصی نکن...خواهرت دردم داشت ...

عرق کنه خارش میگره دارو هم یه کرم بود دکتر بهش میگفت خیلی تاثیر نداره درد فکر نکنم برا واریس بود

دکتر گفت به خاطر بچه است فشار میاد به لگن

چیزی نیست من تو اینترنت دیدم میگفت تا دو سه هفته بعد زایمان خوب خوب میشه

آره میگن میره خدا کنه....منم توجه کردم بچه میره پایین دردم میاد...یعنی بچه بیاد بیرون احتمال زیاد میره...دعا کن واسم...دستت درد نکنه وقت گذاشتی.شب خوش عزیزم

آره میگن میره خدا کنه....منم توجه کردم بچه میره پایین دردم میاد...یعنی بچه بیاد بیرون احتمال زیاد می ...

انشاالله یه راحتی وسلامتی زایمان میکنی سلامت باشی  

عزیزم سایت حکیم میتونه کمکت کنه راجب  این موضوع  مشاورشون هم رایگان میتونید تماس بگیرد و ...

مرسی..رفع شد بعد زایمان