2777
2789
عنوان

رژیم بارداری😶😶

88 بازدید | 14 پست

بظرتون چکار کنیم من هی میخورم گشنمم میشه سه ماهمه هیچی نشده شکمم زده بیرون و رون هام تپل شدن من ۶۶ کبلو بودم خودمو کشتم وزن کم کردم الان شدم ۷۰ خیلی بد شد لباسایی که خریدم تنگ شدن چکار کنم بنظرتون رژیم بارداری بگیرم؟

نی نی تون پسره ؟حسم میگه پسره

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چاره ای نیس بعضیا خیلی وزن اضاف میکنن سعی کن شیریجات زیادنخوری .ولا منکه نتونستم جلوی خودمو بگیرم و خلاصه۲۲۵۰۰ وزن اضاف کردم توی بارداری دیگه هم نتونستم کم‌کنم وزنمو بعد زایمان 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
اره ان تی حدس زدپسره۰😂

چون گفتی شکمت زود بزرگ شده حدس زدم منم تازه حامله شده بودم نزدیک ۳ ماهگی شکمم شروع شده بود بزرگ شدن حتی تاپیک هم زدم دوستان گفتن نفخ داری و خودت نمیفهمی !!!!هرچی گفتم مطمینم نفخ نیس شکمم بزرگ شده هیچ کس باور نکرد میگفتن خیلی زوده .

وای جدی چرا کم نکردی خوو میگن با شیردهی کم میشه

ن بابا نهایتش شدم ۶۰ بعدشم کرونا اومد پسرمم از شیر گرفتمش و الان ک دوساله همش خونم شدم ۷۰ یا ۷۱ خیلی وقته وزن نکردم .اخرین بار نزدیک ۷۰ بودم.

چیکار کنم همش تو خونه ام اصلا نمیتونم جلو خوراک و ...بگیرم ن رژیم ن ورزش حسش نیس.

قبل بارداری ۵۲ بودم اخرش ۷۲۵۰۰  اما الان بدون حاملگی ۷۰ هستم 😑😑😑

باش اجی ملسی۰🥰

خب شما ۶۶ بودی عزیزم همش ۴ کیلو اضاف کردی من از ۵۲ رسیدم نزدیک ۷۳ واسه من واقعا تغییر زیادی بود هر دو هفته یا یکماه‌یک کیلو دو کیلو اضاف میکردم حتما واینکه‌من تهوع نداشتم‌از هیچ غذایی هم بدم نمیامد همینا باعث شدن بارداری بهم‌بسازه حسابی چاق شم ههه