2777
2789
عنوان

بیایین نظر بدین

88 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. مثلا من اگه تصمیم باشه که ۲۵ سالگی ازدواج کنم، باید از کی شروع کنم که با طرفم آشنابشم؟ یعنی رل پیدا کنم. اخه همین که طرفو دیدی نباید سریع باهاش بری زیر یه سقف باید اشنایی باشه.الان ۱۹ سالمه. هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم. از کجا اصلا باید طرفم رو پیدا کنم ؟ و اینکه مثلا چجور به یه نفر میشه اعتماد کرد مثلا اگه گفت بریم بیرون ببینمت. اگه آدم ربا یا متجاوز باشه چی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چی بگم

بعضیا شانس میارن میرن با رلشون ازدواج میکنن

بعضیام برای هوسشون شمارو انتخاب میکنن

ولی خب سنتی بهتره بنظرم

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
واقعا تو ۱۹ سالگی اینه دغدغه تون . خدایا منو بخور

چ ربطی داره

خب ادم ب همه چی فک میکنه

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
باید به دوستات بگی که به رلاشون بگن واست رل جور کنن بعد ک بیرون رفتین دیگ همو میشناسن دیگ  بعد ...

کسی ک اصن دوست و رفیق نداشته باشه چی😐😂

ازدواج یه چیزی نیست که قانون بذاری تو فلان سن باید ازدواج کنم

ازدواج قسمته، شاید فرد مورد نظرتو خدا تو 22 سالگی بذاره سرراهت، شایدم 30 سالگی

طبق تجربه خودم بهت میگم خودت نرو دنبال یه رابطه برای شکل دادن ازدواج، چون اینکار تو بیشتر از 90 درصد مواقع باعث پشیمونی میشه و راببطه جالبی از آب درنمیاد

اجازه بده خدا و سرنوشت یکی و بذاره سرراهت

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
کسی ک اصن دوست و رفیق ندلشته باشه چی😐😂

باید اینستا داشته باشه آدمای با شخصیت فالو کنه از بیو کاملا مشخصه که آدمت خزه یا با شخصیت بعد عکس از خودش بزاره یکی خوشش بیاد بگه من ازت خوشم اومد بعد یه جای شلوغ مث کافه قرار بزاره