2777
2789
عنوان

امپول آهن

1881 بازدید | 11 پست

سلام عزیزان 

کمخونی شدید دارم دکتر برام امپول آهن نوشته هر هفته دویدن داخل سرم رفتم وصل کردم پرستار گفت کند باشه دو ساعت طول بکشه داخل نسخه نوشته بود ی ساعت نشونش دادم اینقدر بداخلاق بود فوری دک کرد گف هرچی ک میدونی الان اومدم خونه بیشتر از دو ساعت ک وصل حتی نصفش نرفته قطعش کنم یا بذارم بمونه؟عوارض نداره بیشتر از این مقدار و ی ساعت؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره فک کنم

یک ساعت طول میکشه، باید جای تاریک باشی تا فاسد نشه و اینکه زیر نظر متخصص تو مطب بزنی تا علائمت چک بشه، چجوری گذاشته بیای خونه؟! 

من تو مطب که میزد برام ، دکتر مرتب چک میکرد که حساسیت نشون ندم و بعد تزریق هم چند دقیقه میموندم

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
یک ساعت طول میکشه، باید جای تاریک باشی تا فاسد نشه و اینکه زیر نظر متخصص تو مطب بزنی تا علائمت چک بش ...

گف نیم ساعت بمون بعد برو منم نیم ساعت موندم اومدم هیچی نگفت اصلا 

اره ونوفر بیشتر از دوساعت ک وصل کند بوده خیلی کم رفته بذارم همش بره یا کافی؟

واقعا نمیدونم چی بگم دکترت باید نظر بده ، نمیتونی باهاش تماس بگیری؟!

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
گف نیم ساعت بمون بعد برو منم نیم ساعت موندم اومدم هیچی نگفت اصلا 

با سرم راه افتادی؟! دختر خوب این کار خیلی غیرحرفه‌ای بوده ، و اینکه این امپول در صورت برخورد نور فاسد میشه 

حتی موقع خرید تو بسته‌های کارتنی میدن تا نور بهش نخوره 

یک ساعت طول میکشه، باید جای تاریک باشی تا فاسد نشه و اینکه زیر نظر متخصص تو مطب بزنی تا علائمت چک بش ...

والا نمیدونم گفت نیم ساعت بمون بعد برو هیچی نگفت 

دکترم ی شهر دیگه است 

ای بابا 

چقدرش رفته؟! اگه نصف شده و حالت خوبه یکم سرعتشو بیشتر کن تا زودتر تموم بشه