2777
2789
جریان چیه چی شده😁😅

تو تاپیک عکس خونه گفته بود از روبروتون عکس بدید منم که خوابیده بودم بالای سرم که میشه روبروم یه مارمولک چسبیده بود به سقف عکس اونو گرفتم گذاشتم کلی واکنش نشون دادن😂😂😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تاپیک عکس خونه گفته بود از روبروتون عکس بدید منم که خوابیده بودم بالای سرم که میشه روبروم یه مارم ...

وااای منم دیدم اونو 😑😑😑

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
تو تاپیک عکس خونه گفته بود از روبروتون عکس بدید منم که خوابیده بودم بالای سرم که میشه روبروم یه مارم ...

اها پس الانم از روبروت عکس بده😁

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
دیروزهمسایمون اومده بوددم در...میگفت چندوقت یه بچه مارمولک توخونمونه...نه شوهرم تونسته بکشه وهرچی سم ...

😂😂😂افرین 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها

اینا دختر منو ببینن مارمولک رو گرفته بود دستش نوازشش میکرد اونم چشاشو بسته بود خوشش میومد .😁کلا عاشق حیواناته

حسودای پلاستیکی در چه حالن

نی نی یاارو صدا کنید  این کاربر عکس خونه ی منو گذاشته بدون اجاازه 🤣🤣🤣

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
چی بوده داستان ،بزار از روبروت

الان دیگه روبروم چیز خاصی نیست تلویزیونه😂😂تو اون تاپیک مارمولک روبروم بود 

نی نی یاارو صدا کنید  این کاربر عکس خونه ی منو گذاشته بدون اجاازه 🤣🤣🤣

نخیرم ،،حونه خودمه 

نی نی یار بیا ببین داره تهمت میزنه

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
اینا دختر منو ببینن مارمولک رو گرفته بود دستش نوازشش میکرد اونم چشاشو بسته بود خوشش میومد .😁کلا عاش ...

شوووخی نکن 😳😳😳😳😳وای فشارم افتاد از تصورش