2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم باز شد 😍

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....
😂😂بخدا اگه میدونستم اینجوری واکنش نشون میدن نمیذاشتم نمیدونستم اینقد برای بقیه عجیبه مارمولک😂

جریان چیه چی شده😁😅

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»•♥️⃟♡                ❤۱۴۰۱/۷/۱۸
پرده هاتو عوض کن و آبی و کرم بگیر مبل بره بالا جای تلویزیون بیاد پایین تر کنسول جاش بده اون گلدو ...

تلویزیون میاد پایین خیلی بد میشه و مبل بالا لیز میخوره پردمو بد میکنه و کنسول همه جا بوده قبلا😁🤪

سلام استقلالی هردفه میبینم عاشق اسمت و پروفتم💙 تو فقط باش😍

همیشه هستم معتاد نی نی سایت شدم ساعت ۱۲ کارامو انجام دادم برم حموم گوشی رو که دست گرفتم دیگه نمیتونم ول کنم😂😂

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
😂😂بخدا اگه میدونستم اینجوری واکنش نشون میدن نمیذاشتم نمیدونستم اینقد برای بقیه عجیبه مارمولک😂

دیروزهمسایمون اومده بوددم در...میگفت چندوقت یه بچه مارمولک توخونمونه...نه شوهرم تونسته بکشه وهرچی سم زدیم بی فایدس...همون موقع دخترش اومدگفت مامان مارمولکه اومده بیرون...رفتم واسشون کشتم کلی دعای خیرکرد....😂😂😂

چند میدین از ۱تا۱۰و ایراد و خوبی هاشم بگین

خونت گرم و پرنوره ولی سمت تلویزیون خیلی شلوغ کردی و موقعیت میز کنسولت جالب نیست

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
همون که وسط دوتا مبل تک نفره ی میزبان هس  پلنگو عقابو بردار جلوی پرده رو هم کلا خلوت کن خونت ...

🤣🤣من اگه ی جا سوزن خالی باشه خونم احساس بدی بهم دست میده