2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

305 بازدید | 23 پست

سلام دوستان شب خوش ،من زایمان طبیعی داشتم هنوز بخیه ها نیفتادن ،نگرانم چندروز طول میکشه جذب بشه؟؟؟الان ۱۵روزاز زایمانم میگذره

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته زایمان طبیعی؟من میترسم 

نه زیاد ،کنار سختی شیرینیشم زیاد بعدشم راحت بچت بغل میگیری ولی سزارین نه دردسرش بعدازعمله،الانم که زایمان بی درد هست ک واقعا عالیه من خودم زایمانم بیدرد بود

آهای تو دوست عزیزبیا👈 میشه لطفا برای برآورده شدن حاجت هام دعا کنی ممنونتم دعاکردی ب لایک منم دعات کنم

برای منم نمی افتاد رفتم دکتر گفت آب بجوشون ده‌تا لیوان آب با ده‌تا قاشق نمک رو توی یه لگن تا حالا ازش استفاده نکردید بریز ولرم شد در حدی که پوست و نسوزونه اذیت نشی بشین توش روزی دوبار من استفاده کردم در عرض سه روز خوب شدم حتی یه بخیه هم باز شده بود بسته شد

برای منم نمی افتاد رفتم دکتر گفت آب بجوشون ده‌تا لیوان آب با ده‌تا قاشق نمک رو توی یه لگن تا حالا از ...

من از اول با سِرُم نمکی میشورم ولی اصلا تکون نخوردن

زایمان بی درد چجوریه دیگه؟یعنی دردنکشیدی واقعا؟

من اسپاینال شدم یعنی از کمرم آمپول زدن ،یک ساعت دردداشتم اونم خیلی شدید نبود بعداز آمپولم اصلا درد نداشتم

سرم فرق می‌کنه تا اینکه تو لگن بشینی منماز تو بیمارستان بهم سرم نمکی دادن فایده نداشت حتی بخیه هام د ...

حالا اینم امتحان میکنم چون واقعا سخته واذیت میشم

برای منم خیلی دیر افتادن هرچی خشک نگه داری و سشوار بگیری زودتر میفته

دم ب دقیقه سشوار دستمه دیگ خسته شدم