2777
2789

من‌

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب قسمت و سرنوشت اعتقاد ندارم

چون خدا گفته با دعا همچی تغییر میکنه

کاربر قدیمی ام (سال ۹۵) من یه دخترم ! مهم نی پشت سرم چی میگن چون اونایی که دورم هستن رو میشناسم! بهم میگن مغرور /: چون هر کسی رو غرق محبت نمیکنم و به هر کی که از راه رسید نمیگم دوست دارم. همه گذشته هاشون خاطرات بدی دارن و بی گناه نیستن منم یکی از اونا ! ولی سعی میکنم روز به روز بهتر بشم چشم دشمنام کور بشه (: تو سکوت یه جوری پیشرفت میکنم که همه متعجب شن! جز خدا به هیچ چیز و هیچ کس پناه نمیبرم و از ائمه میخوام برام دعا کنن . از غم هام گفتن متنفرم چون ی روزی تموم میشه انشالله اتفاق خوبی افتاد تاپیک میزنم😁( لطفااا تو تاپیک های پشم ریزون تگم کنید / اگر میخوای واست دعا کنم تاپیکت تگم کن با کمال میل)پاییز بهانه است ، سرما بهانه است ، آغوش بگشا که دلم ، پر از بهانه است

شدیدا اعتقاد دارم درباره ازدواجم صد درصد قسمت بود

دخترعموم خواستگارداشت ازدوشهربودن 

باشخصی ازفامیلا ازدواج کرد طلاق گرفت

دوباره اون آقا بازخواستگاری کرد این بار باهاش ازدواج کرد

والان دوپسرداره

قسمت وجود نداره بی عرضگیهای خودمونه و انتخابهای اشتباهمون هست که باعث خراب شدن همه چی میشه

علت اسم کاربریم :انقدر زندگیمو آروم و خوب بدون مشکلات به همه نشون دادم که الان با این اتفاقاتی که تو زندگیم افتاده همه منو مقصر میدونن حتی خودم😔😔😔😔😔
قسمت وجود نداره بی عرضگیهای خودمونه و انتخابهای اشتباهمون هست که باعث خراب شدن همه چی میشه

ربطی به عرضه نداره

من کلی خواستگار داشتم اما نمیشد تا نوبت همسرم رسید اونم از دوشهر بودیم معرفی کردن وقسمت شد