2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت جنین

117 بازدید | 11 پست

سلام خانوما هفت هفته هستم و تهوع ندارم و در کل از غذا خاصی بدم نمیاد شیرینی و شوری و ترشی میخورم ،عاشق غذاهای کبابی ام ،ده روز لکه بینی دارم و دو هفته سردردهای میگرنی بدی داشتم که بی سابقه بود برام،و سرگیجه داشتم الان بهترم،بشدت گرسنه ام میشه و تنقلات دوس ندارم و میوه مگر میوه های آبدار،خیلی زود گر میگیرم و بعضی وقتام نصف شب لرزم میگیره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توروخدا بگید جز ای وی اف چه راهی واسه دختردار شدن هست؟🥺

رژیم دختر دار شدن بگیر لبنیات نخور،خودتو همسرت سردی بخورین و نزدیک تخمک گذاری دخول نداشته باش فاصله اش باید زیاد باشه،و اینکه بهتره خانوم ب ارگاسم نرسه

یعنی چی لکه بینی داری؟؟؟؟

والا از شنبه پیش لکه بینی شروع شد سونو دادم گفت مشکلی نیس اما دکتر استراحت مطلق داد گفت یا لانه گزینی یا کار سنگین کردی خدای نکرده احتمال سقط هست دعا کنین برام

دوست داری دختر باش یا پسر

من دوتا دختر گل خدا بهم هدیه داده و دوس داشتم سومی رو سه سال دیگه بیارم و این سومی بدون برنامه ریزی شد و خدا خاست چون سر قبلیا امکان نداشت با یک بار نزدیکی باردار شم ولی در عین ناباوری شد با اینکه بدون برنامه شد اما خب نمیخامم از دستش بدم خودم تک فرزندم دوس ندارم بچه هام حسرت برادر ب دلشون بمونه مثل من،توکل بخدا هر چی بده شکرش میکنیم فقط سالم و صالح باشه

من دوتا دختر گل خدا بهم هدیه داده و دوس داشتم سومی رو سه سال دیگه بیارم و این سومی بدون برنامه ریزی ...

بخدا بدون برادر بودن بهتره همش باید غصه شون بخوری اگه دلشون بشگنه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
والا از شنبه پیش لکه بینی شروع شد سونو دادم گفت مشکلی نیس اما دکتر استراحت مطلق داد گفت یا لانه گزین ...

نگران نباااااش این دو سه ماهو به سلامتی رد کنی دیگه حلههههه حتما استرااااحت مطلق داشته باش بدون استرس 

فقط برا مشورت...کاربردختر