2777
2789

ایا به نظرتون دختری ک خودش خوب باشه خانواده خوب وضع مالی بینهایت عالی 

دختره خونه توی بهترین جا داشته باشه(اونم ۳ تا) مسافرت های خارجه اش رو ب راه باشه 

ماشبن میلیاردی زیر پاش باش و کلی چیزای دیگه 

و پسره هم هیجی نداشته باش حتی خونه یعنی هیچی واقعا نداشته باشه

ب نظرتون چرا نباید با همچین دختری ازدواج کنه؟؟؟ 

مثلا باهم اشنا شده باشن ولی ازدواج نکنه پسره باهاش حتی دوستش هم داشته باش

ب نظر شما چ دلیلی میتونه داشته باش؟

نباید از خداش باشه؟

واقعا ی سواله  لطفا حتما بگید 

چون خدا دختره رو دوست داره نمیزاره سر بگیره 🥺

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلاف فرهنگی، طبقاتی

ممکنه در ظاهر بگی اینکه مهم نیس، ولی وقتی با یکی کمتر یا بیشتر از خودت زندگی میکنی متوجه تفاوتها میشی

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
خب بعضیا معتقدن و غیرت دارن براشون زور داره زنه بیاد خرجشونو بده

اون طرف واقعا باید احمق باشه میتونه زندگی عالی داشته باشه ولی ول کنه بره ی عمر کار کنه اخرش ب هیچ جا نرسه

دلیل اول پسر با خودش حس کنه بعدا خانواده ی این دختر یا حتی فامیلاش ممکنه تحقیرش کنن 

دلیل دوم با خودش حس کنه خب دختره تو ناز و نعمت بوده و هست بعدا من چجوری خواسته هاشو خواسته های مادیشو برطرف کنم

دلیل سوم خب جاهاییکه دختر رفته و تفریحاتشو پسر نداشته و ممکنه باهاش سازگاری نداشته باشه 

دلیل چهارم شاید پسر دوست نداره ار لحاظ مالی اینقدر پایین باشه و تفاوت وجود داشته باشه 

خیلی دلایل وجود داره برای اینکه پسر نخواد 

اون طرف واقعا باید احمق باشه میتونه زندگی عالی داشته باشه ولی ول کنه بره ی عمر کار کنه اخرش ب هیچ جا ...

ن عزیزم احمق نیس خیلیم خوبه ک حاضر نیس خودشو اویزون کنه من ک از همچین پسرایی بیشتر خوشم میاد تا این ادمای اویزون پسر عموی خودم رفت ی همچین زنی گرف ب ی سال نکشید ب بدترین شکل ممکن از هم جدا شدن 

اگه فا..ل خواستی درخواست بده

همچین ازدواجی از پایه اشتباه و غلطه 

اون پسر هم به اشتباه بودن این ازدواج واقفه 

اولین و مهمترین معیار ازدواج هم کفو بودنه 

طرفین بالاخص از نظر مالی_فرهنگی_شغل_تحصیلات 

باید هم کفو باشن 

بعد از زندگی زیر یک سقف و فروکش کردن هیجانات اولیه 

اختلافات تازه خودشون رو نشون میدن و اون ازدواج دوام چندانی نخواهد داشت

✨🤍...Be what you are