2777
2789
عنوان

بدم ازش میاد 😒😒😒

214 بازدید | 30 پست

من هیچ خواستگاری ندارم تمام دخترای فامیل خواستگار داشتن چون مادراشون فعالن اجتماعی ان دوست دارن میرن بیرون اما مادرمن باهام لجه . دوست ندارم بهش هم میگم میگه باید برای خودت میومد . خب از ته خونه کی برای من میومد ؟؟؟ کاری از دستم برنمیاد 😔😔😔🥺🥺🥺🥺😥😥😥😥😪😪😪😪💔💔💔💔💔💔😑😑😑😑😓😓😓😓🥺🥺🥺🥺هیچ کاری برام نکرد 

طرز فکرت عوض کن خولستگار مهم نیست مهم اینه تهش یه همسر مناسب داشته باشی صبر کن شاید زمان ازدواجت هنوز نرسیده و بخت هر کسی یه وقتی باز میشه

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب گلی مادرت که نمیتونه بره بگه بیاین دختر منو بگیرید

خودت باید وارد اجتماع شی

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

خواستگار باید واسه خودت بیاد خواستگاری که به خاطر مامانت بیاد بعدا به خاطر مامان خودشم طلاقت میده

عزیزم خب باید منو چجوری بشناسن ؟ مدرسه م که تموم شده انواع کلاسام رفتم تموم شد دیگه چیکار کنم ؟

خب گلی مادرت که نمیتونه بره بگه بیاین دختر منو بگیرید خودت باید وارد اجتماع شی

چطوری دیگه ؟ منم ۱۲ سال مدرسه رفتم کلاس زبان نقاشی فلان بهمان گواهینامه و..... 

ولی حقیقتا که حرف اولو در ازدواج خانواده میزنه هر چی خانوادت بالاتر و سرشناس تر، خواستگارات بهتر .. ...

دقیقا چه عجب یه نفر به حقیقت اعتراف کرد. خانوادم خیلی از خانواده ی خیلیا موقعیتش بالاتره اما هیچ  چون مادر زرنگی نداشتم